به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشآموز در هفته پژوهش که در مدرسه آرمینه برگزار شد، گفت: در آموزش علم به دانشآموزان باید یک واقعهنگری رخ دهد که در کنار مسایل تئوری دانش آموزان را برای علاقه مندی به تحصیل و تفکر به هر مباحثی آماده کند.
وی افزود: باید برنامههای آموزش و پرورش برای جرقه های جدید ذهنی دانش آموزان توسعه یابد.
وی درباره حذف کنکور نیز بیان کرد: برنامه حذف کنکور در دستور کار است و 85 درصد از امتیاز از سوابق تحصیلی دانش آموزان استخراج می شود.
وی ادامه داد: البته رشته های پرطرفدار نیز وجود دارد که برخورداری آزمون تاثیرگذار است و همچنین برنامه هایی نیز در دستور کار داریم که در آینده کنکور تبدیل به روش جدیدی از گزینش دانشجو شود.
غلامی بیان کرد: باید آموزش و پرورش برنامه های خود را ارایه دهد، برای مثال مشخص کند در پنج سال دیگر مدل آزمون سراسری نخواهد داشت و دانش آموزان را برای ارزیابی سوابق تحصیلی آماده کند.
وی تصریح کرد: این برنامه باید توسط وزارت آموزش و پرورش یا هر نهاد مرتبطی پیشنهاد داده شود.
وزیر علوم همچنین در پاسخ به پرسشی درباره نقش سازمان سنجش در حذف نشدن کنکور بیان کرد: سازمان سنجش مجری قانون است و نقشی در این باره ندارد؛ ردش مالی هایی که مطرح شده است مربوط به سازمان سنجش نیست بلکه به بیرون از سازمان مربوط می شود.
وزیر علوم همچنین درباره تغییر روسای دانشگاه های برتر نیز بیان کرد: این یک روال طبیعی است البته برخی از روسا خود مایل هستند که کناره گیری کنند. همچنین گاهی نیز با توجه به سیاست ها برخی از مدیران برای پیشبرد اهداف بهتر تشخیص داده می شوند.
وزیر علوم بیان کرد: یکی از برنامه های ما در پژوهش این است که نتایج پژوهش اعم از اجتماعی و فناوری را به سطح جامعه ببریم.
نظر شما