به گزارش خبرگزاری شبستان؛حجت الاسلام حسین علاءالدین دبیر کل «جمعیت همبستگی با ملت بحرین» طی یادداشتی به موضوع طرح انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف پرداخته است. متن یادداشت به این شرح است:
موضوع انتقال پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی به قلب تپنده جهان اسلام یعنی قدس شریف علاوه بر برانگیختن احساسات ملیون ها مسلمان در سراسر جهان اسلام موجب ایجاد جبهه ای بین المللی در برابر رژیم صهیونیستی شد و دولت منحوس اسرائیل را در تنگنایی کم سابقه قرار داد. در این میان توجه به چند نکته کوتاه خالی از لطف نیست:
1-امروز در صحنه سیاست بین المللی در دنیا، "دیپلماسی سنتی" جای خود را به "دیپلماسی عمومی" داده است و قدرت های بین المللی در جهت منافع و اقدامات خود علاوه بر استفاده از دیپلماسی سنتی یعنی همراه کردن دولت ها و چهره های سیاسی کشورهای مختلف با خود سعی میکنند به وسیله دیپلماسی عمومی، ملت ها و افکار عمومی دنیا را با خود همراه سازند. ساخت فیلم های سینمایی، بازی های رایانه ای و... ابزارهایی است که قدرت های سیاسی به منظور هدایت افکار عمومی در راستای مواضع و منافع خود از آن بهره می برند.
نکته حائز اهمیت در موضوع طرح انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف این است که لابی صهیونیستی آمریکایی نه تنها در میدان دیپلماسی عمومی نتوانست افکار عمومی دنیا را با خود همراه سازد و با موجی از نفرت نه فقط در جهان اسلام بلکه در افکار عمومی همه دنیا مواجه شد بلکه در صحنه دیپلماسی سنتی نیز در انزوایی کم سابقه قرار گرفت و هیچ دولت و مجمع بین المللی حاضر به حمایت از این طرح نشد.
نتانیاهو در سفر اخیر خود به کشور فرانسه که به منظور کم کردن فشار بین المللی بر دولت اسرائیل انجام گرفت با تظاهرات بی سابقه شهروندان پاریسی مواجه شد. او در نشست خبری مشترک با ماکرون از دولت فرانسه به عنوان یار قدیمی و متحد اصلی اسرائیل نام برد اما در همان نشست ماکرون اعلام کرد در موضوع انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس با اسرائیل اختلاف نظر دارد و این یعنی یار غار صهیونیست ها هم حاضر به حمایت از آنان در این موضوع نیست و به معنای شکستی آشکار برای لابی صهیونیستی محسوب می شود.
2- در موضوع اخیر مساله فقط انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف نیست بلکه موضوع عمیق تری در میان است. یکی از چالش هایی که رژیم غاصب صهیونیستی از دیرباز با آن مواجه بوده است "بحران هویت" و "عدم مشروعیت" است. لابی صیونیستی در سال های اخیر با حربه های مختلف اعم از تشکیل همایش ها و سمینارهای بین المللی، تاثیر بر نخبگان سیاسی و علمی و حتی ورزشی، استفاده از ابزار هنر مانند صنعت سینما، بازی های رایانه ای و... کوشیده است برای کشور جعلی اسرائیل که تنها هفتاد سال قدمت دارد "هویت تاریخی" و "مشروعیت بین المللی" دست و پا کند. موج اعتراض های بی سابقه اخیر به موضوع انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی در سراسر دنیا، از نفرتی عمیق و عمومی از اسرائیل در سراسر دنیای امروز پرده برداشت که شاید تاکنون مجالی برای ظهور و بروز نداشت و این واقعیت تلخ برای لابی صهیونیستی بسیار دردآور و نشانگر ناکارآمد بودن سیاست های آنان در مشروعیت بخشیدن به کشور جعلی اسرائیل می باشد. نتانیاهو در سال گذشته میلادی در اظهاراتی عنوان کرده بود ما باید اسرائیل را به کشوری محبوب در دنیای امروز تبدیل کنیم و حالا که به وضوح، هیچ دولت و کشوری منفورتر از اسرائیل در دنیا وجود ندارد شکستی بزرگ برای لابی صهیونیستی رقم خورده است.
3-هرچند اظهارات اخیر ترامپ نوعی "تست" برای سنجیدن واکنش ها به موضوع انتقال پایتخت اسرائیل و یک "تابو شکنی" در این زمینه محسوب می شود اما از آن جا که انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی عملا به معنای نفی کشور مستقل فلسطین است، این اقدام رژیم صهیونیستی به معنای کوبیدن آخرین میخ بر تابوت مذاکرات سازش بین اعراب و اسرائیل محسوب می شود و این یعنی شکست آشکار "سیاست سازش" که در طول ده ها سال گذشته توسط مصر، اردن و مهم تر از همه آل سعود در دنیای عرب تنها راه نجات فلسطین معرفی می شد. جریان سازش و مذاکره با اسرائیل همواره جریان مقاومت در منطقه به محوریت جمهوری اسلامی ایران را متهم به پیچیده تر کردن بحران فلسطین می کرد و مذاکره با اسرائیل را تنها راه برون رفت از این بحران می دانست اما اقدام اخیر رژیم صهیونیستی که به معنای نفی کامل کشور مستقل فلسطین است بیش از پیش حقانیت جریان مقاومت در منطقه را اثبات می سازد.
4- معادلات امروز منطقه از بی ثباتی و شکست های مکرر آل سعود به عنوان متحد اصلی اسرائیل در منطقه در سوریه، عراق و یمن تا مواضع بی سابقه اردوغان بر علیه دولت اسرائیل و... همه و همه این نوید را به تحلیلگران سیاسی می دهد که با قرار گرفتن دولت اسرائیل در یکی از سخت ترین شرایط حیات نامشروع سیاسی خود، شمارش معکوس برای نابودی این رژیم منحوس و جعلی آغاز شده است و این عبارت دو سال پیش رهبر انقلاب بیش از پیش در ذهن تداعی می شود که: " در بیست و پنج سال آینده چیزی به نام اسرائیل در جغرافیای سیاسی دنیا وجود نخواهد داشت."
نظر شما