به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 23 آذر ) در دیدار مسئولان بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (رضوان الله تعالی علیه) در یاسوج، گفت: پیگیر اجرایی کردن تفاهم نامه سه هزار و 200 میلیارد ریالی با بنیاد برکت هستیم و تاخیر 10 ماهه اغلب مفاد این تفاهم نامه را قابل توجیه نمی دانم.
احمدی اظهار داشت: تفاهم نامه امضا شده بین استانداری و این بنیاد در حوزه های اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و بهداشت و درمان است.
وی ادامه داد: براساس این تفاهم نامه ساخت 17 مدرسه در قالب 80 کلاس درس با اعتباری افزون بر 125 میلیارد ریال، مشارکت در احداث هفت مرکز و پایگاه بهداشتی و درمانی در مناطق محروم و بهسازی و آسفالت 50 کیلومتر راه روستایی با اعتبار حدود 230 میلیارد ریال از جمله تعهدات بنیاد برکت در این تفاهمنامه در حوزه عمرانی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: طرح آبرسانی به روستاهای دارای مشکل کم آبی با اعتباری افزون بر 190 میلیارد ریال، ساخت 2 دهنه پل در مسیر جاده های روستایی با سرمایه گذاری حدود 40 میلیارد ریال و ساخت 2 باب کتابخانه به میزان 800 مترمربع و اعتبار پیش بینی شده 12 میلیارد ریال از دیگر تعهدات ایجاد شده بنیاد برکت در این تفاهم نامه است.
احمدی تصریح کرد: بر اساس این تفاهم نامه همچنین قرار بود که 16 طرح با سرمایه گذاری یک هزار و 330 میلیارد ریال و میزان اشتغال زایی 776 نفر در شهرستان های باشت و گچساران، 32 طرح با 940 میلیارد ریال و اشتغال زایی 549 نفر در شهرستان های بویراحمد و دنا و 26 طرح با اعتباری حدود یک هزار و 660 میلیارد ریال و اشتغال زایی یک هزار و 305 نفر در حوزه شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام اجرایی شود.
وی یادآور شد: پس از گذشت حدود 10 ماه از این تفاهم نامه، هنوز هیچ طرحی در حوزه اقتصادی که عمده سرمایه گذاری و مشارکت بنیاد برکت در این بخش بوده، اجرایی و عملیاتی نشده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر این که از مسئولین بنیاد برکت می خواهیم که به اجرائی شدن این تفاهم نامه تسریع بخشد، ابراز داشت: با جدیت پیگیر اجرایی شدن تمام مفاد این تفاهم نامه خواهیم بود.
مجید محنائی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم، گفت: بخش عمده ای از طرح های اقتصادی تفاهم نامه مربوط به دستگاه های اجرایی شامل: جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سازمان صنعت، معدن و تجارت بوده که اجرایی نشده است.
محنائی اظهار داشت: براساس این تفاهم نامه عمده طرح های اقتصادی و مشارکتی بنیاد برکت قرار بود در مناطق محرومی همچون لوداب بویراحمد، دیشموک و قلعه رئیسی در کهگیلویه انجام شود.
وی گفت: توانمندسازی 40 روستا در بخش دیشموک شهرستان کهگیلویه با ایجاد طرح های صنایع دستی در قالب جمعیتی افزون بر هفت هزار نفر و اشتغال زایی 270 نفر یکی از این طرح های مهم بود.
نظر شما