محمد رضا سیفی سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور در گفتگو با خبرگزاری شبستان گفت: با امکان سنجی ها ی انجام شده و راهنمایی های علمی معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش نقشه کوچ دانش آموزان عشایری در ۲۳ استان کشور تهیه می شود.
وی افزود: با استفاده از این نقشه کوچ می توان در مولفه هایی مانند تخصیص نیروی انسانی مورد نیاز یا منابع مالی به صورت عادلانه بر اساس شرایط بوم و جغرافیا عمل کرد.
سیفی بیان کرد: براساس ماده ۴ اساسنامه مدارس عشایری که به امضای ریس جمهور رسیده است، مسئولیت کلیه فعالیت های مدارس عشایری از قبیل اداری، آموزشی و پرورشی که کوچ برون استانی یا برون منطقه ای دارند، بر عهده استان و منطقه مبدأ خواهد بود.
سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور تصریح کرد: البته به منظور تسهیل امور و دسترسی آسان دانش آموزان به فرایند تعلیم و تربیت، مسئولیت اداره این نوع مدارس، با توافق استان یا منطقه مبدأ و مقصد، قابل واگذاری به استان یا منطقه مقصد است.
وی ادامه داد: بر همین اساس هر سال مشکلاتی بین استان های همجوار و پذیرنده به طور مثال در استان خوزستان پیش می آمد که امسال با تدبیر معاونت آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش و با تشکیل دو جلسه تخصصی در این ایام( قشلاق )10هزار دانش آموز عشایر کوچ رو از استان های همدان، کرمانشاه، ایلام و لرستان در مناطق مختلف استان خوزستان مستقر شده و آموزش آنان مختل نگردید .
سیفی تصریح کرد :هر یک از استان ها به فراخور شرایط موجود به منظور تسهیل در امر آموزش دانش آموزان عشایری در یک همگرایی و همبستگی مسولیت های مشترکی را بر عهده گرفتند.
نظر شما