به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد، محسن صادقیان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد شب گذشته (1 دی) با حضور در جمع اقشار مختلف مردم یزد با بیان این که زحمت و بار اصلی حمل و نقل کالاهای مختلف کشور بر دوش رانندگان است، گفت: رانندگان ایثارگر در زمان جنگ به خوبی برای پشتیانی رزمندگان اسلام نقش آفرینی کرده و بعد از جنگ هم با پشتکار فراوان برای توسعه و آبادنی کشور در صحنه حاضر شدند.
وی جابجایی مسافران در طرح اربعین حسینی و کمک به زلزله زدگان کرمانشاه و کرمان را از جمله خدمات قشر زحمت کش راننده در عصر حاضر دانست و افزود: امروز یکم دی ماه به عنوان روز راهدار نامگذاری شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد با اشاره به نقش راهداران در مناسب سازی جاده های استان، گفت: ایجاد شرایط لازم برای تردد ایمن وسایل نقلیه عمومی و کامیونهای در سطح راه های کشور یکی از رسالت راهداران است.
صادقیان در ادامه با اشاره به فعالیت بیش از 700 ناوگان مسافربری در سطح استان یزد، خاطرنشانکرد: شرکتهای مختلف حمل کالا در حوزههای مختلف نسبت به حمل و جابجایی کالا از استان یزد به سایر استانهای کشور اقدام میکنند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد در مهرماه سال گذشته ایجاد شده است، تصریح کرد: خدمت به مردم و ایجاد شرایط مطلوب برای سفر، اولویت اول و جدی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای است.
وی تصادفات جاده ای را یکی از دغدغههای اصلی و مهم اداره کل راهداری استان یزد دانست و بیان کرد: آمار کشته های جاده ای کشور از تعداد 23 هزار کشته، سال 95 به 16 هزار کشته کاهش یافته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با اشاره به اینکه روزانه 900 نفر در جاده های برون و درون شهری کشور مسدوم میشوند، افزود: آمار کشته های جاده ای استان یزد در سال 1390، 236 نفر بوده که در سال گذشته این آمار به هر دو روز یک نفر کاهش یافته است.
صادقیان در ادامه با بیان اینکه روزانه سه نفر در جاده های استان یزد مجروح میشوند، تأکید کرد: تحلیل هشت ماه تصادفات اول امسال در یزد نشان داده که 70 درصد کشته های جاده ای استان در شش ماهه اول سال و 30 درصد در شش ماهه دوم سال است.
وی تصادفات استان یزد را از نوع واژگونی دانست و بیان کرد: واژگونی به دو دلیل خواب آلوگی و یا سرعت زیاد اتفاق می افتد.
این مقام مسئول گفت: علی رغم این که جاده های کشور برای سرعت 120 کیلومتر طراحی شدند، رانندگان باید با سرعت مطمئنه حرکت کنند.
مدیر کل راهداری یزد با بیان اینکه تمام تردد راه های استان توسط مرکز مدیریت راه های این اداره کل کنترل می شوند، اظهار کرد: در هر 20 کیلومتر از مساحت جاده ای استان یزد یک دوربین ثبت تخلف سرعت نصب و راه اندازی شده است.
صادقیان در پایان ثبت سرعت 140 تا 150 کیلومتر در ساعت برای ماشینهای معمولی را یکی از بزرگترین معضلات فرهنگ رانندگی در استان یزد دانست و بیان کرد: در صورت وجود عریض ترین جاده ها هم سرعت 150 کیلومتر برای هیچ وسیله نقلیه ای قابل کنترل نیست.
نظر شما