به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، عبدالله پاکاری، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان امروز(۷ دی) در نشست صمیمی با همسران معظم شهدا شهرستان آستانه اشرفیه میزان مشارکت دستگاه های اجرایی استان گیلان را در طرح های مربوط به حوزه ایثارگران، دارای جایگاه خوبی دانست و، اظهار کرد: گرچه در یکی دو شاخص عقب هستیم که آنهم خاص شهرستان آستانه اشرفیه نیست و در شاخصی مثل اشتغال این مشکل در کل استان گیلان و کشور وجود دارد.
وی در خصوص زمین جامعه هدف نیز بیان کرد: در بحث زمین ایثارگران یک برنامه ای را تدارک دیده ایم و هماهنگی هایی با راه و شهرسازی انجام شد که بعضی از شهرستان ها بخاطر شرایط خاص خودشان مقداری با محدودیت واگذاری زمین و توسعه فضای شهری مواجه هستند.
پاکاری گفت: در شهرستان رشت در اواخر سال گذشته و امسال برای ایثارگران واجد شرایط مسکن زمین واگذار کردیم که دو هزار و ۷۰۰ نفر را شامل می شود و انزلی را اخیرا اقدام کردیم.
وی ادامه داد: به سایر شهرستان ها هم مکاتبه کردیم که فرمانداری ها ، نمایندگان محترم شهرستان و ... زمین هایی را تعرفه می کنیم تا برای واگذاری به جامعه ایثارگری مهیا شود.
پاکاری در ادامه با اشاره به اینکه استان گیلان هشت هزار شهید، بیش از ۲۰ هزار جانباز و دو هزار و ۸۰۰ آزاده و در مجموع جامعه ایثارگران به غیر از فرزندان و والدین شهدا, بیش از ۳۲ هزار نفر را تحت پوشش مستقیم بنیاد استان قرار دارند، افزود: دیدار با خانواده های شهدا را وظیفه همه مسئولان دانست و گفت: این امکان وجود ندارد که در خدمت تک تک خانواده های شهدا و ایثارگران باشیم
گرچه دیدار و سرکشی از خانواده های شاهد و ایثارگر کمترین کاری است که وظیفه داریم انجام دهیم از این رو اینگونه نشست ها باعث می شود تا علاوه بر تجدید دیدار، در یک فضای صمیمی بحث رسیدگی به نیازهای جامعه هدفمان را دنبال کنیم.
پاکاری در ادامه بر لزوم توسعه خدمات به گروه های مختلف ایثارگری تاکید و با اشاره به افزایش میانگین سنی همسران شهدا و ازدواج فرزندان آنان، خاطرنشان کرد: باید در تعامل مستمر با این خانواده ها باشیم، چراکه با بزرگ شدن فرزندان و مستقل شدن آنها، باز همسران شهدا نیاز دیگری برای توجه و مباحث روحی و روانی دارند و از این رو این نشست ها فرصتی است تا صدای این بانوان را بشنویم.
وی با بیان اینکه خانواده های شاهد و ایثارگر هم به برنامه های فرهنگی نیاز دارند، توجه به یادگاران شهدا و ایثارگران را یکی از مصادیق عملی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و تاکید کرد: آحاد جامعه نیازمند کار فرهنگی به ویژه در حوزه ایثار و شهادت است.
پاکاری در ادامه به بیمه بنیاد شهید و قرارداد آن با ۵۰۰ مرکز درمانی و داروخانه، گفت: مباحث مربوط به دوره انتظار پرداخت بیمه در حال پیگیری است تا از یک ماه به ۲۰ روز کاهش پیدا کند از این رو خانواده های ایثارگران باید مراکز درمانی مورد نظر خود را به ما معرفی کنند تا با بیمه قرارداد منعقد کنیم.
وی همچنین از دریافت مطالبات بازنشستگان سال ۹۵ ، تا پایان امسال خبر داد و اظهار کرد: قانون برنامه ششم به همسران شهدا توجه ویژه دارد و در این قانون بودجه سنواتی نیز برای ایثارگران مفادی تعریف شده است.
پاکاری در این نشست همچنین از پرداخت مجدد وام مسکن به ایثارگران نیز خبر داد و یادآور شد: این قانون سال گذشته متوقف شده بود، اما مجلس در اعتبارات سال ۹۶ در این مورد تجدید نظر کرد و بر این اساس ایثارگرانی که وام ۱۵ میلیونی مسکن را تسویه حساب کرده اند، می توانند دوباره تقاضای وام کنند.
پاکاری همچنین فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد را از اولویت های اول و دوم استخدام در دستگاه ها دانست و گفت: اگر فرصت شغلی در یک دستگاه ایجاد شود، مطابق قانون در وهله اول باید فرزندان شهدا و سپس فرزندان جانبازان و ایثارگران را معرفی کنیم.
خبرگزاری شبستان: مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با تاکید بر لزوم توسعه خدمات به گروه های مختلف ایثارگری، اظهار کرد: قانون برنامه ششم به همسران شهدا توجه بیشتری دارد.
کد خبر 679208
نظر شما