طرح های جدید انتقال آب خوزستان را با چالش های شدیدی روبرو خواهند کرد

خبرگزاری شبستان: امام جمعه موقت اهواز گفت: حضور گسترده مردم خوزستان در راهپیمایی ‌ها در گرد و خاکی که کشنده است نه آزار دهنده، به معنای آن نیست که مردم ما گله ندارند اما این مردم فرق میان نظام اسلامی و برخی تصمیمات دولتی را در هر دولتی می‌دانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت ‌الاسلام والمسلمین میراحمدرضا حاجتی، امام جمعه موقت اهواز، امروز (8 دی) در خطبه‌ های این هفته نمازجمعه اهواز در مصلای مهدیه امام خمینی (ره) ضمن توصیه همگان به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: منتظر واقعی کسی است که عمل صالح بر مبنای تقوای الهی انجام دهد.

 

وی با اشاره به برخی روایات در خصوص نتیجه اعمال انسان ها افزود: اعمال ماست که بهشت و جهنم را برای ما می سازد و در قیامت و حضور در پیشگاه الهی، اعمال ما میزان و ملاک رستگاری و فلاکت خواهد بود.

 

حاجتی با بیان این‌که روز جمعه، روز عبادت است، اذعان داشت: بهترین عمل در بهترین روزها، صلوات بر محمد و آل محمد (ص) است و ما باید روز جمعه را روز ارتباط با امام زمان (عج) قرار دهیم، به ویژه که غروب روزهای جمعه مختص به امام زمان (عج) است.

 

وی تصریح کرد: انتظار به معنی آن است که عمل صالح داشته و اهل عمل باشیم و در زمینه منتظر بودن و همراه پیامبر بودن باید انتظار واقعی باشد در واقع انتظار واقعی نیز به معنای آن است که عمل صالح داشته و قوی باشیم.

 

امام جمعه موقت اهواز خاطر نشان کرد: گاهی اوقات ما تنها ادعای مسلمانی می‌کنیم در حالی که با ذکر و دعا و نماز همه چیز برطرف نمی ‌شود، بلکه ذکر و دعا واجب هستند تا ما را به جایگاه بالا برسانند و برای مسلمان واقعی بودن باید شکم گرسنه‌ای را سیر کرد یا زیر بال یتیمی را گرفت و به بیچاره‌ها کمک کرد.

 

وی با بیان اینکه عمل صالح به معنای هشیاری و بیداری است، اضافه کرد: امروزه فرقه ‌هایی را می‌بینیم که اسامی دارند و تابلوی معاویه بالای سر آن‌ ها نیست اما خدا می ‌داند که آن‌ ها از معاویه بدتر هستند و دست عمر و عاص را از پشت بسته‌اند، بر این اساس باید هشیار و بیدار بود تا از مسیر عمل صالح خارج نشویم که راه بعضی ‌ها منتهی به جهنم نشود.

 

حاجتی با تاکید بر اینکه رسیدن به عمل صالح نیازمند بصیرت است، ادامه داد: باید هوشیار باشیم، بعضی ‌ها برای نان درآوردن اوباشگری می‌کنند در حالی که برخی نان ‌ها خوردن ندارد.

 

وی با اشاره به موضوع انتقال آب کارون گفت: هنوز هم از گوشه کنار می‌شنویم که قرار است آب از سرشاخه ‌های رودخانه کارون منتقل شود، با این کار دامداری و کشاورزی خوزستان با خطر مواجه می‌شود و  همان تذکری را که علمای بزرگوار و ائمه جمعه موقت در خطبه‌ ها و جلسه‌ای با معاون اول داده اند، می‌دهم.

 

امام جمعه موقت اهواز به نارضایتی های مردم خوزستان اشاره کرد و افزود: مردم استان گله‌گزاری ‌های فراوانی دارند، حضور گسترده مردم خوزستان در راهپیمایی ‌ها در گرد و خاکی که کشنده است نه آزار دهنده، به معنای آن نیست که مردم ما گله ندارند اما این مردم فرق میان نظام اسلامی و برخی تصمیمات دولتی را در هر دولتی می‌دانند.

 

وی با تاکید بر اینکه برخی تصمیمات نابخردانه و نابجاست، بیان کرد: نباید در میان مردم نارضایتی ایجاد کرد تا آنجایی که انسان حتی این شک و گمان به ذهنش برسد که نکند، برخی‌ها در بعضی لایه‌ها نفوذی باشند و با هدف این‌که مردم را خسته کنند، فعالیت دارند.

 

حاجتی توضیح داد: اینکه مردم بیایند و مطالبات صنفی خود را داشته باشند، سپس ضد انقلاب از آن‌ها فیلم بگیرد و صدا را تغییر داده و شعارهای هنجارشکنانه بر روی آن قرار دهد، صحیح نیست و دشمنان نظام این آرزوی خود را که مردم علیه نظام اسلامی قیام کنند، به گور خواهند برد.

 

وی با بیان اینکه باید در زمینه انتقال آب مردم استان را روشن کنند، ادامه داد: ما از زاویه انقلابی و هوشیاری به مساله انتقال آب نگاه می‌کنیم، ما از دید عمل صالح به طرح و مسایل انتقال آب نگاه می‌کنیم.

 

حاجتی با بیان اینکه مصالح عمومی مسلمین باید در نماز جمعه مطرح شود ادامه داد: استان خوزستان هم اکنون کمبود آب دارد و کشاورزی استان و طرح 550 هزار هکتاری به دلیل کمبود آب با محدودیت هایی مواجه است و چنانچه طرح های جدید انتقال آب اجرایی شود خوزستان با چالش های شدیدی رو به رو خواهد شد.

 

امام جمعه موقت اهواز در ادامه به مشکلات سپرده‌گذاران اشاره کرد و خطاب به مسئولان اظهار داشت: مشکلات سپرده‌گذاران، که سپرده ‌های آن ‌ها از میان رفت را حل کنید. برخی مشکلات اجتماعی که بر اثر کوتاهی برخی مسئولان گریبانگیر مردم شده را حل کنید.

 

وی همچنین با بیان اینکه در حماسه 9 دی نظام اسلامی با حضور حماسی مردم و عنایت الهی تقویت شد، اظهار داشت: فتنه گران با ادعای تقلب در انتخابات و تشکیل کمیته صیانت از آرا، قانون را زیر پا گذاشتند و به کشور و اموال عمومی خسارات زیادی وارد کردند.

 

حاجتی خاطر نشان کرد: مردم اهواز و خوزستان پس از هتک حرمت به شعائر دینی و حسینی در عاشورای 88، هفتم دی یعنی 2 روز زودتر از حماسه 9 دی با راهپیمایی عظیم خود برای دفاع از نظام اسلامی وارد میدان شدند.

 

کد خبر 679292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha