به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی اصغر یوسف نژاد، سخنگوی کمیسیون تلفیق در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران که ظهر امروز شنبه 9 دی برگزار شد با اشاره به تصمیمات این کمیسیون گفت: در حال حاضر مباحثی مبنی بر افزایش قیمت بنزین و حاملهای انرژی در جامعه مطرح است که باید بگوییم تلاش ما در کمیسیون تلفیق این است که اعداد و ارقام برای حاملهای انرژی مطابق شرایط اقتصادی جامعه تصویب شود و رشد با شیب تند را در افزایش قیمت حاملهای انرژی نداشته باشیم.
وی اظهار داشت: قطعا مجلس و دولت در مورد قیمت حاملهای انرژی تصمیم مناسب خواهند گرفت.
سخنگوی کمیسیون تلفیق با اشاره به افزایش قیمت حاملهای انرژی تصریح کرد: در تبصره 18 لایحه پیشنهادی دولت اشاره شده است که با افزایش حاملهای انرژی به عدد 17 هزار و 400 میلیون تومان برسیم که این مبلغ به اضافه 15 هزار میلیاردی که قرار است از صندوق توسعه ملی اخذ شود به اضافه 50 درصدی که از دولت و بانکها اضافه می شود به حدود 74 هزار میلیارد تومان برای تولید و اشتغال درآمدزایی داشته باشیم.
یوسف نژاد با اشاره به بودجه پیشنهادی 1194 هزار میلیاردی دولت به مجلس گفت: از این رقم 813 هزار مربوط به شرکتهای دولتی بانکها و بیمه ها و 368 هزار میلیارد مربوط به بودجه عمومی دولت است که از این مقدار حدود 60 هزار میلیارد مربوط به بودجه عمرانی است.
وی با اشاره به پیش بینی قیمت نفت و ارز بشکه ای 55 دلار و ارز 3 هزار و 500 تومان در لایحه بودجه 97 از طرف دولت پیش بینی شده است و پیش بینی شده است که حدود صد هزار میلیارد تومان از درآمد دولت از محل فروش نفت و 128 هزار تومان از محل مالیات باشد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق با اشاره به اینکه این کمیسیون 6 موضوع اصلی را شناسایی کرده است و قرار است در لایحه بودجه به آنها بپردازد گفت: موضوع هدفمندی یارانه ها، حاملهای انرژی، راه اجتماعی وضعیت صندوقها، اشتغال بازار کار بازار ارز و بدیهی هایی که دولت به بخش خصوصی و دولتی دارد موضوعاتی است که ما قرار است به انها بپردازیم.
وی با اشاره به حضور وزیر نفت در جلسه امروز این کمیسیون گفت: آقای زنگنه در این جلسه در رابطه با حاملهای انرژی قیمت نفت و اینکه دولت بر چه مبنایی قیمت نفت را پیش بینی کرده است و همچنین در مورد میزان تولید نفت در سال آینده و درآمد صدهزار میلیارد تومانی که قرار است از فروش نفت محقق شود توضیحاتی را به نمایندگان ارایه داد.
وی همچنین به حضور وزیر رفاه در جلسه امروز این کمیسیون گفت: آقای ربیعی در مورد بحث هدفمندی یارانه ها و همچنین موضوع رفاه اجتماعی و تبصره 14 به بحث هدفمندی یارانه ها و حذف دهک هاست توضیحاتی را ارایه داده اند و اینکه چگونه به حذف 34 میلیون رسیده اند مباحثی را مطرح کرده اند.
وی ادامه داد: کمیسیون تلفیق بعد از تصویب کلیات به بررسی جزییات خواهد پرداخت البته باید توجه کنیم که مصوبه کمیسیون تلفیق حکم قطعی و حتمی برای اجرا نیست بلکه باید مصوبات تلفیق به صحن علنی برود و در آنجا پس از تصویب مجلس برای اظهارنظر نهایی به شورای نگهبان ارسال شود.
نماینده مجلس ساری در مجلس تصریح کرد: جهت گیری کلی کمیسیون تلفیق و دولت این است که فشار کمتری به مردم تحمیل شود به ویژه در رابطه با قشار کم درآمد و فقیر جامعه براساس واقعیتهای جامعه تصمیمات اخذ شود و ان چیزی که مهم است این است که تلاشمان این است که تصمیم گیری ها در ایجاد رفاه جامعه و اشتغال و گردش پول در جامعه باشد.
نظر شما