غفلت از« سبک زندگی اسلامی» عامل  از هم پاشیدگی خانواده ها

خبرگزاری شبستان:یک روانشناس با بیان اینکه عدم آشنایی خانواده ها با زندگی به سبک اسلامی مهمترین عامل موفقیت دشمنان در پاشیدگی خانواده ها و گسترش انواع طلاق ها است گفت:بیش از ۱۵۰ آیه در قرآن کریم فقط مختص به خانواده می باشد.

علی محمدی، روانشناس و مشاور خانواده در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان گفت: مقام معظم رهبری در سال 1391 طرح زندگی به سبک اسلامی و سیاست های کلی خانواده را به مسئولان مربوطه ارایه کردند اما پس از گذشت چند سال هنوز خانواده ها نتوانسته اند با این طرح بسیار ضروری و واجب به صورت سلسله مباحث از طریق هزاران دارالقرآن، مسجد و پایگاه بسیج، آموزش و پرورش، شبکه سیما و رادیو قرآن، هیئات مذهبی، حسینیه ها و اماکن زیارتی نظیر مشهد، قم، جمکران، حضرت عبدالعظیم، نمازهای جمعه و رسانه ملی با وجود داشتن بهترین امکانات، بودجه و نیروی انسانی آشنا شود.

 

وی بیان کرد: عدم آشنایی خانواده ها با زندگی به سبک اسلامی مهمترین عامل موفقیت دشمنان در پاشیدگی خانواده ها و گسترش انواع طلاق ها، رابطه نامشروع دختر و پسر، خیانت همسران به یکدیگر، گسترش بی دینی، بدحجابی، بی حیایی و بی نمازی در ایران است.

 

محمدی با بیان اینکه بیش از 150 آیه در قرآن کریم فقط مختص به خانواده می باشد، تصریح کرد: همچنین در نهج البلاغه در نامه 31 هم یک دوره کامل زندگی به سبک اسلامی و هزاران آموزش و اطلاعات بی نظیر برای تمامی اعضای خانواده موجود است. در صورتی که هزاران قرآن و نهج البلاغه شناس در حوزه ها و دانشگاه ها نمی توانند خانواده ها را با این هزاران راهکار و آموزش بسیار ضروری آشنا کنند.

 

این مشاور خانواده با بیان اینکه بهترین گزینه برای اجرای طرح زندگی به سبک اسلامی رهبری و سیاست های کلی خانواده از طریق برنامه درس هایی از قرآن بوده و هست، اظهار کرد: این طرح بسیار مهم مقام معظم رهبری به دلیل نداشتن کارشناس، اجرایی نشده است.

 

وی با طرح این سوال که آیا می دانید چرا خانواده موفق ترین و مظلوم ترین نهاد تربیتی در ایران است، اذعان کرد: زیرا خانواده باید مدیران، فرهیختگان، نخبگان، سیاستمداران، علما، اندیشمندان، معلمان، رزمندگان، افتخارآفرینان، مراجع و بزرگان دینی مورد نیاز نظام اسلامی را تربیت کنند به علاوه نرخ رشد جمعیت را بالا ببرند اما متاسفانه این خانواده با این قداست، اهمیت و جایگاه با صدها نوع خطر فروپاشی مواجه است.

 

این روانشناس گسترش مواد مخدر را یکی از عوامل خطر فروپاشی خانواده عنوان کرد و افزود: پایین آمدن سن اعتیاد به 15 سال به علت تنوع بالای مواد مخدر و تهیه آسان، بیکاری، گسترش تک فرزندی، بالا رفتن سن ازدواج، زیاد شدن فشارهای روحی و روانی ناشی از نیاز جنسی در میلیون ها  دختر و پسر ، افزایش سن ازدواج تا 30 و 40 سال به ویژه وجود زیاد افراد مطلقه، بدآموزی های ماهواره ها و فضای مجازی، زنان بی سرپرست و از بین رفتن تدریجی عمو، عمه، میلیون ها معتاد و عدم آشنایی با صدها آموزش ضروری نمونه هایی از صدها فشار بر روی بهترین کانون آرامش و مظلوم ترین نهاد تربیتی است که برای اصلاح آن اقدام موثری دیده نمی شود.

این روانشناس افزود: اگر حوزه های علمیه به ویژه حوزه قم برای نجات خانواده فکری نکنند دشمنان می توانند از طریق نابودی تدریجی خانواده نظام اسلامی را با خطر سقوط مواجه کنند.

 

وی با بیان اینکه نجات خانواده وظیفه حوزه های علمیه و مسئولان می باشد، تصریح کرد: بیایید خانواده را دریابید زیرا دشمنان با گسترش بی حیایی های حساب شده برای نابودی آن سرمایه گذاری سنگینی کردند.

 

 

 

 

 

کد خبر 680600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha