به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، اعضاي شوراي معاونين و مديران كل حوزه ستادي در دومين روز نشست مشترك شوراي معاونين و مديران كل استاني كه با حضور سيدمحمد بطحايي انجام شد، به تشريح ديدگاه ها و برنامه هاي خود پرداختند.مهرزاد حميدي، معاون تربيت بدني و سلامت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش نيز در اين همايش اظهار داشت: توانمندسازي، آموزش و توسعه فعاليت هاي حركتي تنها راه ريشه كني آسيب هاي اجتماعي است.
حميدي گفت: فعاليت هاي تربيت بدني در هفت محور از جمله مدرسه محوري، مشاركت جويي، كيفيت گرايي، تعميم و گسترش ، برنامه محوري، علمي و تخصصگرايي، اخلاق محوري و تحت عنوان مكتب عام انجام مي شود.
وي افزود: طرح هاي ناكارآمد را حذف و طرح هاي مورد نياز روز را جايگزين كرديم. همه طرح ها را در قالب مدرسه قهرمان اجرايي كرديم.
حميدي در خصوص آسيب هاي اجتماعي گفت: براساس فرمايشات رهبري مهمترين مسئله پيشگيري است و ايشان تاكيد كردند تمام تلاش ها روي پيشگيري متمركز شود و ساير دستگاه ها به آموزش و پرورش كمك كنند.
وي افزود: سامانه اي را راه اندازي كرديم به نام شناسايي آسيب هاي اجتماعي كه تاكنون 36 هزار مدرسه اطلاعات خود را در آن وارد كردند و در حدود 10 هزار دانش آموز پر خطر را معرفي كردند.
معاون تربيت بدني و سلامت وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: استقرار نظام اجتماعي و طرح نماد از جمله اقدامات اين معاونت است.
وي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري گفت: همه دستگاه ها بايد براي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در كنار آموزش و پرورش باشند.
حميدي خاطرنشان كرد: چاقي در جامعه در حال افزايش است بيش از 22 درصد دانش آموزان داراي اضافه وزن و يا چاق هستند و سواد حركتي نسل ما در حال ريزش است توانايي بدني آنها كاهش يافته است و اين مسائل در آينده مشكل ساز است.
معاون تربيت بدني تصريح كرد: امروزه آمادگي جمساني ما در حال كاهش است و باتوجه به تهديداتي كه كشور ما را هدف گرفته بايد براي اين مسئله فكري كرد تا با مشكل امنيت ملي مواجه نشويم.
وي ادامه داد: توانمندسازي، آموزش و توسعه فعاليت هاي حركتي از جمله مواردي است كه مي تواند آسيب هاي اجتماعي را ريشه كن كند.
نظر شما