به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، اسدالله قره خانی، نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی، عصر روز گذشته (16 دی) در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان گفت: نمایندگان شورای اسلامی به عنوان یک ظرفیت در شورای اسلامی جهت رفع موانع قانونی توسعه استان و تخصیص بودجه از جایگاه بالایی برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه اگر بی عدالتی نسبت به استان اعمال شود می توان از جایگاه نمایندگی حامی ظرفیت های استان بود، افزود: همه نمایندگان استان از ابتدای فعالیت خود سعی داشتیم جایگاه مناسبی در کمیسیون ها بدست آوریم تا بتوانیم موثر واقع شویم.
قره خانی با اشاره به اینکه نباید در تمام جلسات بیان مشکلات را داشته باشیم، اظهارداشت: آنچه که مستلزم اراده در رفع مشکلات است یکسری از کارها برمی گردد به مباحث روزمره که مردم گرفتار آن هستند که بخشی ناشی از تصمیمات کلان کشوری و بخشی ناشی از ضعف مدیران است.
برخی از مدیران قدرت چانه زنی و حتی جرات مشورت کردن را ندارند
وی با بیان اینکه برخی از مدیران ریسک پذیر نیستند، تصریح کرد: در برخی از اوقات ما شاهدیم که مدیران استان در رابطه با مقامات مافوق قدرت چانه زنی و حتی جرات مشورت کردن را هم ندارند و از رسانه ها فراری هستند.
نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی از اخذ موافقت دریافت ۴۰۰ میلیارد تومان صندوق توسعه ملی برای انجام شبکه های فرعی سد زرین گل، قره سو خبر داد و گفت: بر اساس قولی که مدیران دادند تله کابین علی آباد در دهه فجر امسال کلنگ زنی می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه مرغ مادر نداریم و انحصاری است با سرمایه گذاری که در سطح منطقه آوردیم قراردادی با شرکت های فرانسوی بسته می شود.
قره خانی اظهارداشت: در حال حاضر تمامی فشارها برای درمان بیماران سرطانی، شیمی درمانی و رادیوتراپی به سمت گرگان است که با پیگیری های انجام شده موافقت گرفته شد تا مرکزی دیگر در علی آباد راه اندازی کنیم که این امر به زودی اتفاق خواهد افتاد و این موقعیتی برای کل استان محسوب می شود.
وی از تغییر الگوی کشت در بحث کشاورزی خبر داد و تصریح کرد: اکنون کشت گندم پاسخگوی هزینه های خانوارها نیست و اشتغالی ایجاد نمی کند، منطقه گلستان این قابلیت را دارد که تغییر الگوی کشت بدهد.
نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی در خصوص افزایش کشت دانه های روغنی، گفت: کشت این محصول هم باعث اشتغال بیشتر خواهد شد و هم سطح درآمد را افزایش خواهد داد که قابل مقایسه با کشت گندم نیست.
وی با بیان اینکه اگر به سمت کشت شالی و توتن حرکت کنیم شاهد اتفاقات خوبی در سطح جامعه خواهیم بود، افزود: در حال حاضر با نگاهی که مدیران شرکت دخانیات در سطح کلان و همچنین وزارت صنایع دارند و بخش عظیمی از نیاز وارد می شود و سال به سال کشت این محصول در کشور با کاهش مواجه می شود.
سود واردات توتن بسیار بالا است
قره خانی اظهارداشت: اکنون با توجه به اینکه سود واردات توتن بسیار بالا است اعلام کردند که پیمان نبندند عده ای از رانتهای آنچنانی برخوردار هستند زد و بند می کنند تا این محصول که از قدمت 90 ساله برخوردار است را به زمین بزنند و همه به سمت واردات بروند.
وی تصیریح کرد: مردم آنچه را که تولید کردند در انبارشان مانده و درحال فاسد شدن است، نه اجازه می دهند به فروش برسد و نه اجازه می دهند به کارخانجات انتقال داده شود. این نگاه هاست که گاهی آدم ها را به کف خیابان می کشاند و افراد در مقابل فرمانداری ها و استانداری تجمع می کنند.
با تولید داخلی مقابله می شود
نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه کل تولید ما 6 هزار تن هم نبوده مدیران بی عرضه در انبارها آن را دپو می کنند چراکه می خواهند با تولید داخلی مقابله کنند و خیال خود را راحت کنند. این سودجویی و رانت ها باعث می شود مردم در طبقات پایین متضرر شوند.
وی با بیان اینکه اکنون وقت یک تصمیم مدیریتی است، افزود: باید توجه داشته باشیم که این محصول اشتغال ایجاد می کند و درآمد مردم را افزایش می دهد.
قره خانی اظهارداشت: مدیر دخانیات استان تلاش دارد در صورت اجازه همه محصول را صادر کند و این درحالی است که 20 تا 30 درصد برای دخانیات سودآوری دارد.
نظر شما