اصغر حاج علی اکبری، مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور و مدیر مسئول کانون تخصصی مهدویت استان زنجان به خبرنگار شبستان گفت: برگزاری هفتمین جشنواره قرآنی مدهامتان در سال 90 که مزین به سال جهاد اقتصادی است، قطعا برکات و آثار بسیاری برای استان زنجان خواهد داشت.
این مقام مسئول با بیان اینکه حضور قرآن در عرصه های مختلف زندگی بشر اثرات خوبی را به همراه دارد، ابراز کرد: قطعا یکی از برکات جشنواره مدهامتان ایجاد انس و الفت جوانان و نوجوانان با قرآن کریم است.
وی با بیان این روایت که جوانی که قرآن تلاوت می کند قرآن با گوشت و پوست او آمیخته می شود، ذکر کرد: وارد کردن قرآن در زندگی جوانان مانع از سقوط آنان در ظلمات و مهلکات دنیا می شود و آنان را در مقابل تهاجمات دشمنان حفظ می کند.
مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان زنجان با اشاره به اینکه عمل به قرآن یکی از رویکرد های اصلی نظام جمهوری اسلامی است، ادامه داد: قرآن پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و به برکت رهبری امام خمینی (ره) حیات دوباره ای در جامعه اسلامی پیدا کرده و ملاک عمل تمام قوانین قرار گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه همواره باید قرآن ملاک و مبنای عمل قرار گیرد، عنوان کرد: عمل به قرآن همواره گره گشای مسائل و مشکلات جوامع بشری است و باید ملاک تمامی تصمیم گیری ها باشد.
حاج علی اکبری با اشاره به جایگاه مساجد در دوران پیامبر اکرم (ص) گفت: پیامبر بزرگ اسلام از بدو بعثت تا ایام قبل از رحلت، مسجد را پایگاه و مقر مسلمانان به منظور آموزش قرائت و کتابت قرآن قرار داده بودند.
وی ادامه داد: در حال حاضر همه افراد باید با این روند به مساجد توجه داشته باشند و و نقش و جایگاه این مکان مقدس را آن گونه که در دوران پیامبر (ص) بود، احیا کنند.
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری کوثر زنجان یادآور شد: هر چند در سال های اخیر کارهای شایسته ای در زمینه فعالیت های قرآن صورت گرفته ولی هنوز با آن شرایط آرمانی فاصله وجود دارد و خلا هایی در این زمینه مشاهده می شود.
وی اظهار کرد: باید به بحث تفسیر و تدبر در قرآن بیش از پیش توجه شود و فعالیت های قرآنی با شتاب بیشتری پیش رود.
حاج علی اکبری خاطر نشان کرد: مساجد در گذشته نقطه عطف تمام فعالیت های مسلمانان از جمله مقری برای تصمیمات سیاسی، وضع مقررات و رسیدگی به مشکلات مردم بودند، ولی امروزه متاسفانه به دلیل تعدد مشکلات در جوامع، کارکردهای اصلی مساجد کم رنگ تر شده است.
وی تربیت دینی جوانان را یکی از اصلی ترین کارکردهای مساجد عنوان کرد و افزود: مساجد بواسطه حضور روحانیون و علما به عنوان اصلی ترین پایگاه برای تربیت دینی جوانان و نوجوانان مطرح هستند.
مدیر مسئول کانون تخصصی مهدویت زنجان، یکی از اهداف تأسیس کانون های فرهنگی هنری را احیای نقش و کارکردهای اصلی مساجد دانست و ابراز داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد در کنار روحانیون و علما می توانند منشا خیر و برکات بسیار زیادی برای جامعه اسلامی باشند.
وی خاطر نشان کرد: بحث تربیت دینی در جوامع امروزی به واسطه کانون های فرهنگی هنری مساجد و روحانیون در شرایطی که حکمان ظلم و جور در صدد تحمیل عقاید انحرافی خود بر تمام ملت ها هستند، بیش از پیش اهمیت خود را جلوه گر می کند.
پایان پیام/
نظر شما