به گزارش خبرنگار شبستان، کتاب " فروپاشی: چگونه جوامع راه فنا یا بقا را برمی گزینند" نوشته جرد دایموند ترجمه فریدون مجلسی مشتمل بر 656 صفحه در قطع شومیز از سوی نشر نو چاپ و روانه بازار کتاب شد.
در قسمتی از کتاب " فروپاشی " آمده است: فرآیندهایی که جوامع پیشین از طریق آن با آسیب رساندن به محیط زیست تیشه به ریشه خودشون زده اند به هشت گروه تقسیم می شود که اهمیت نسبی آنها برحسب مورد متفاوت است: جنگل زدایی و تخریب زیست بوم، معضلات خاکی، مسایل مدیریت آب، شکار بیش از حد، ماهیگیری فراتر از نیاز، تاثیر گونه های وارد شده بر گونه های بومی، رشد جمعیت انسانی و افزایش تاثیر سرانه مردم.
کتاب "فروپاشی: چگونه جوامع راه فنا یا بقا را بر میگزینند" مشتمل بر 4 بخش با عناوین مونتانای امروزی، جوامع پیشین، جوامع امروزی و درس های عملی است. این کتاب 16 فصل دارد. زیر آسمان مونتانا، گرگ و میش درایستر، آخرین مردمان زنده، باستانی ها: آناسازی و همسایگانشان، تمدن مایا فرو می پاشد و پیش درآمد وایکینگی و چندنوایی مرگ عناوین برخی از فصول این کتاب هستند.
گفتنی است، کتاب " فروپاشی " نوشته جرد دایموند ( برنده جایزه پولیتزر )با ترجمه فریدون مجلسی در قطع شومیز مشتمل بر 656 صفحه با قیمت 55000 تومان از سوی نشر نو چاپ و روانه بازار کتاب شده است.
نظر شما