دکتر سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان درباره تدابیر این وزارتخانه برای ایجاد پاتوق های ادبی به منظور تعامل هر چه بیشتر مردم با شاعران و امکان افزوده شدن بخش انتخاب اشعار برتر از نگاه مردم در جشنواره شعر فجر وجود دارد؟ گفت: شخصاً تاکید دارم که برنامه ها در اماکن وسیع برگزار شود تا تمام مردم بتوانند شرکت کنند سال قبل جشنواره فیلم و تئاتر فجر را در جایی برگزار کردیم که به جای 300 نفر هزار نفر گنجایش داشته باشد تا مردم عادی نیز بتوانند از برنامه بهره ببرند.
پیش از این نیز پیشنهاد افزوده شدن بخش انتخاب اشعار برتر از نگاه مردم به جشنواره شعر فجر نیز با یحیی طالبیان، قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح شده بود که وی با استقبال از این یادآور شده بود: در حال حاضر انتخاب آثار برتر بر عهده داوران متخصص شعر و ادب صورت میگیرد اما این انگیزه وجود دارد در آینده نظرسنجی عمومی و مردمی به عنوان یکی از مؤلفههای انتخاب شعر در نظر گرفته شود و در این زمینه مذاکراتی نیز با شورای سیاستگذاری 20 نفره جشنواره صورت گرفته است.
توسعه پاتوق های شعر به انگیزه درونی شاعران بسته است
دکتر حسینی همچنین در ادامه در خصوص پاتوق های شعر نیز خاطرنشان کرد: تقویت انجمن ها و کانونهای شعر را مدنظر داریم البته بخشی از این امر به انگیزه شاعران مربوط می شود اگر انگیزه های درونی بیشتر باشد ما نیز حمایت بیشتری می کنیم.
وی با اشاره به توجه ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شعر و ادب اظهار داشت: در هر استانی در طول سال برنامه های مربوط به شعر و ادب را برگزار می کنیم و از شاعران آن استان نیز تجلیل می نماییم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره پروژه های سینمایی معطل مانده در صف اکران نیز تصریح کرد: معاونت سینمایی مسائل را به صورت روشن بیان می کند و اگر فیلم نیاز به اصلاح داشته باشد تذکر می دهد البته تهیه کنندگان و کاگردانان ما نیز می دانند که ما در کشور اسلامی زندگی می کنیم و باید اعتقادات را مدنظر داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما