کشاورزان به سمت تولیدات علمی گام بردارند

خبرگزاری شبستان: رئیس بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی گفت: کشاورزان برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به سمت طرح و برنامه های علمی پیش بروند چرا که سود فروش آنان افزایش و محصولات ارزان و با کیفیت تر تولید خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، زین العابدین جویبان امروز (1 بهمن) در همایش کشاورزی و اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: وظیفه اصلی بسیج مهندسین کشاورزی، ترسیم الگوی اسلامی ایرانی برای کشاورزان و کمک به کارآمدی نظام و متولیان کشاورزی و محیط زیست است.

 

وی با بیان اینکه بسیج پشتوانه عظیمی است برای تمام عرصه ها که با عملی کردن اقتصاد کشاورزی، گام های بلندی برداشته است، افزود: طرح بسیج همگام با کشاورز از الگوهای موفق است و تاکنون 125 شبکه علمی کشاورزی در خراسان جنوبی تشکیل شده است.

 

رئیس بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در این طرح راه های علمی کردن کشاورزی و افزایش کمی و کیفی تولیدات را به کشاورزان ارائه می دهند.

 

جویبان با اشاره به اینکه در حال حاضر 5 کانون بسیج کشاورزی در بیرجند، نهبندان، فردوس، طبس و قاین وجود دارد، عنوان کرد: بخش کشاورزی مصداق کامل اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل است و کشاورزی شغل مولد است و می توان با افزایش سطح تولیدات شغل ایجاد کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه کشاورزی و دامپروری جزو صنایع پاک است، ادامه داد: هزینه ایجاد شغل در بخش کشاورزی نسبت به سایر بخش ها بسیار پایین تر است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

رئیس بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی آموزش و تحقیقات است، افزود: اما تولید علم و دانش به تنهایی باعث عملکرد نمی شود و باید با فعال سازی آب و خاک حداکثر تولید را داشته باشیم.

 

جویبان به قابلیت ها و ظرفیت های مختلف در خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: این ظرفیت ها مغفول واقع شده که با همین منابع موجود در استان می توان افزایش عملکرد داشت.

 

وی بیان کرد: خراسان جنوبی دارای رتبه نخست زرشک و عناب و رتبه دوم زعفران و رتبه پنجم تولید گل نرگس را در سطح کشور دارد.

 

رئیس بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات بسیج در این حوزه، گفت: در حال حاضر 400 مهندس کشاورزی در کانونهای بسیج کشاورزی جذب و ساماندهی شدند و 10 حلقه صالحین تشکیل شده است.

 

جویبان ادامه داد: توسعه کشاورزی دانش بنیان، ایجاد مزارع الگویی، برگزاری کارگاه آموزشی فناوری در بخش کشاورزی، برگزاری اردوهای جهادی، بازدید از مزارع نمونه و اجرای طرح همگام با کشاورز در تمام شهرستانها از جمله اقدامات بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی است.

 

به گفته وی رهنمودهای مقام معظم رهبری مسیر صحیح و پویای اقتصاد مقاومتی را بیان کرد یعنی افزایش تولید و کاهش ضایعات که باید مورد توجه قرار گیرد و کشاورزی از مقوله های اقتدار و پیشرفت هر کشوری است.

 

رئیس بسیج مهندسین کشاورزی خراسان جنوبی افزود: کشاورزان برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به سمت طرح و برنامه های علمی پیش بروند چرا که سود فروش آنان افزایش و محصولات ارزان و با کیفیت تر تولید خواهد شد.

 

 

 

 

کد خبر 683799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha