نقش بی بدیل حضرت زینب(س)در بازگشت اسلام به کالبد زندگی بشر

خبرگزاری شبستان: رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: حضرت زینب(س) در کنار امام حسن(ع) و امیرمومنان امام علی(ع) در افاضه و توسعه دانش، ارائه‌های معرفتی و اقوال قدسی در سطح بسیار بالایی قرار داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد علی‌اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در جلسه تفسیر صحیفه سجادیه که در مجموعه فرهنگی شهدای هفت تیر برگزار شد، با تبریک ولادت حضرت زینب(س) با تبریک ولادت حضرت زینب(س) اظهار داشت: درباره ائمه اطهار(ع) و اولیاء خداوند نباید عرفی سازی شود طوری که جنبه ملکوتی آنها نادیده گرفته شود.

وی افزود: وقتی شما به ولی کامل تاسی کرده و از او الگو می گیرید به خوداکتشافی دست یافته احساس اطمینان، شخصیت، عزت و کرامت به دست می‌آورید در حالیکه اگر به دیگران تاسی کنید در چرخه از خودبیگانگی قرار می گیرید.

حجت الاسلام والمسلمین علی‌اکبری با بیان اینکه توسل و تاسی باید با هم باشند، عنوان کرد: توسل ایمان به باطن اولیا و تاسی ایمان به ظاهر آنها است و این دو باید باهم باشند که چرخه ولایت در وجود انسان کامل شود، هر کس هر کدام را حذف کند به طور قطع دچار خطا شده است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بیان داشت: انکار توسل و تاسی یا تفکیک این دو از یکدیگر هر دو اشتباه است، یعنی اگر صرفا به توسل توجه کنیم و ائمه معصومین و اولیاء الهی را علمی نشان دهیم طوری که قابل دسترسی نیستند و باید فقط توسل کنیم و در الگوگیری سراغ دیگران برویم به طور قطع باطل است اگر از این طرف هم آنها را شخصیت‌هایی همچون خود دیده و تنها با این تفاوت که یک قدم از ما جلوتر هستند نیز نیاز به تاسی نیست هم اشتباه است.

وی درباره نقش حضرت زینب(س) در بقای دین اسلام، گفت: حماسه عاشورا اگر دو جلد داشته باشد یک جلد آن به نام حضرت امام حسین(ع) و جلد دیگر آن به نام حضرت زینب(س) است، بنابراین شخصیت  ایشان بسیار بزرگ است.

حجت الاسلام والمسلمین علی‌اکبری ابراز کرد: حضرت زینب(س) عقیله بنی‌هاشم و عقل محض و خرد ناب هستند، ایشان در بازگشت اسلام به کالبد زندگی بشر نقشی بی بدیل داشتند که دین همانگونه که مرهون سیدالشهدا(ع) است مرهون حضرت زینب(س) هم است.

رئیس ائمه جمعه کشور افزود: حضرت زینب(س) در کنار امام حسن(ع) و امیرمومنان امام علی(ع) در افاضه و توسعه دانش، ارائه‌های معرفتی و اقوال قدسی در سطح بسیار بالایی قرار داشتند.

وی گفت: حضرت زینب(س) در معرفت، عرفان، سیر و سلوک، حماسه سازی و تاریخ سازی، تربیت، مادری و همسری و همه ابعاد به حقیقت الگوی به تمام معنا هستند.

 

 

کد خبر 684404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha