سرهنگ فرزاد یاسمی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام، صبح امروز (3 بهمن) در حاشیه برگزاری نمایشگاه آموزش همگانی مقابله با آسیبهای اجتماعی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: یکی از برنامههای فراروی معاونت اجتماعی نیروی انتظامی بحث آموزش همگانی در جامعه است.
وی، بابیان اینکه این آموزش همگانی در قالب برپایی نمایشگاه، چاپ و توزیع بروشور، حضور در سطح مدارس، اطلاعرسانی از طریق رسانهها و سایر بخشها صورت میگیرد، افزود: این نمایشگاه با موضوع آموزش همگانی مقابله آسیبهای اجتماعی با همکاری سپاه ناحیه ایلام با موضع مقابله با آسیبهای اجتماعی بهویژه در حوزه فضای مجازی برگزارشده است.
سرهنگ یاسمی، با اشاره به اینکه آسیبهای اجتماعی مختلفی در جامعه وجود دارد و برخی از این آسیبها نیز فراروی دانش آموزان قرار دارد، یادآور شد: هدف از اجرای اینگونه نمایشگاه، برنامهریزی لازم در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام، با تأکید بر اینکه حضور در مدارس و آشنایی دانش آموزان با آسیبهای اجتماعی و آموزشهای لازم برای مقابله با آن، نقش مهمی در راستای کاهش این آسیبها را دارد، گفت: اعتیاد، خشونت، خشم و ناهنجاریهای اجتماعی ازجمله آسیبهای است که نسل جوان را تهدید میکند و باید راههای مقابله با آسیبها برای آنان تبیین شود.
وی، بابیان اینکه در حاشیه این نمایشگاه آموزشهای لازم در راستای مقابله به آسیبهای اجتماعی به دانش آموزان ارائه میشود، افزود: همواره در حوزه اجتماعی نیروی انتظامی استان، حوزه برآورد اجتماعی جرائم و آسیبهای اجتماعی در سطوح استانی و شهرستانی انجام میشود، تجزیهوتحلیل شده و بر این اساس، آموزشهای لازم به جامعه ارائه میگردد.
سرهنگ یاسمی، بیان کرد: کلاسهای آموزش همگانی در سطح مدارس با حضور اساتید و کارشناسان مجرب و فعال در حوزه آسیبهای اجتماعی در مدارس استان برگزار میشود و دانش آموزان در این کلاسها آموزشهای لازم را در راستای مقابله با آسیبهای اجتماعی کسب میکنند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام، یادآور شد: خانوادهها یک از پایههای شکلگیری رفتاری در افراد هستند، اگر خانوادهها، نیروی انتظامی، محیط، رسانهها و خود فرد در راستای مقابله با آسیبهای اجتماعی همافزایی و زمینه و تعامل داشته باشند بهطورقطع میتوانند خیلی راحتتر با این آسیبها مقابله شود، توصیه میشود که خانوادهها، وقت بیشتری را با فرزندان بگذرانند و یک فضای آرام و امنی در محیط خانواده ایجاد کنند.
وی، ابراز کرد: مرکز مشاوره آرامش در معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و همچنین مراکز مشاورهای در تمام کلانتریها و پاسگاهها با کادر مجرب وجود دارد، با توجه به اینکه خدمات این مراکز رایگان و آموزشهای لازم ارائه میشود، خانوادهها میتوانند در صورت نیاز بهصورت تلفنی و حضوری مراجعه کنند و از خدمات این مراکز و کارشناسان مجرب بهرهمند شوند.
سرهنگ یاسمی، خاطرنشان کرد: امسال در حوزه مشاوره و مددکاری 6 هزار پرونده به این معاونت ارجاع شده که 75 درصد از این پروندهها به صلح و سازش انجامیده است و بر این اساس حدود 9 هزار نفر از چرخه رفتوآمد به دادگستری و نیروی انتظامی و صرف هزینه خارجشده است.
نظر شما