حسن محمدی، معاون اداره کل امور فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: فعالیتهای قرآنی برای نسل جوان جامعه باید هماهنگ و متناسب با روحیات، سطح علم و دانش و جهت استفاده بهینه و مناسب آنها اجرا شود.
وی با بیان اینکه تربیت قرآنی نسل جوان، پرورش انسانهایی است که لایق خلیفه الهی در زمین باشند، افزود: با برنامهریزی صحیح جهت غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و هماهنگی با ارگانها و نهادهای مرتبط با دانشگاه باید استعداد دانشجویان را در زمینههای مختلف شکوفا کرد.
محمدی، تصریح کرد: با توجه به اینکه مفاهیم قرآن کریم در جامعه مهجور ماندهاند، ابتدا باید علت آن را شناخت و سپس افرادی را که با قرآن انس بیشتری دارند شناسایی و جهت تقویت آموختهها و دانستههای آنان تلاش کرد.
وی خاطر نشان کرد: فعالیتهای فرهنگی و دینی ویژه جوانان و آنچه مربوط به حوزه فعالیتهای دانشگاهی است باید قبل از ورود به دانشگاه در آنان پرورش یابد.
معاون اداره کل فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، اذعان داشت: مفاهیم قرآنی به دانشجویان در خوابگاهها در قالب برنامههای فرهنگی مانند مسابقات، نشستهای تخصصی و مرتبط با قرآن کریم آموزش داده شود.
وی یاد آور شد: با آموزش قرآن کریم، برگزاری جلسات قرائت و تفسیر در سطوح و مقاطع مختلف، دعوت از قاریان و قائل شدن امتیاز ویژه برای حافظان و فعالان قرآنی میتوان جهت پیشرفت فعالیتهای فرهنگی ـ قرآنی در دانشگاهها اقدام کرد.
پایان پیام/
نظر شما