پرداخت تسهیلات‌ باید خروجی موفقی داشته باشد

خبرگزاری شبستان: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرداخت تسهیلات ‌باید خروجی موفقی داشته باشند و بانک ها نسبت به روند چنین پرداخت هایی سریعتر اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 8 بهمن ) در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان به ایجاد صنایع تبدیلی در کنار واحدهای تولیدی موفق و دارای خروجی تاکید کرد و گفت: فرآوری محصولات اولویتی برای توسعه صادرات  استان باشد.

 

وی اظهار داشت: بانک ملی کشور یک هزار و 400 میلیارد تومان تسهیلات مستقیم به واحدها و طرح های تولیدی پرداخت کرده، ولی پرداختی بانک ملی استان ناچیز و تنها 10 میلیارد تومان است

 

احمدی ادامه داد: باید میزان پرداختی این بانک نسبت به سایر استان های کشور رصد شود و اگر کمتر پرداخت کرده حاکی است که عزم راسخی برای پرداخت تسهیلات ندارد.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: برخی از واحدهای تولیدی که با مشکل سرمایه در گردش و عدم توانایی فعالیت باتمام ظرفیت رو به رو هستند، مورد توجه قرار گرفته و بانک های عامل نسبت به پرداخت تسهیلات به این واحدها اقدام کنند.

 

وی با اشاره به تاکید دولت بر رونق تولید، عنوان کرد: بدون شک واحدی که نمی تواند پول آب و برق خود را تامین کند، مشکل مدیریتی دارد.

 

احمدی با اشاره به ظرفیت های مناسب استان در بخش کشاورزی، عنوان کرد: نباید فرصت های سرمایه گذاری در استان به تهدید تبدیل شوند و در این راستا، مدیریت اساسی در حوزه های مختلف تولید ضروری است.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلات موجود در کارخانه آجر دهدشت، اظهار داشت: واحدهای تولیدی که ظرفیت مناسبی برای رشد تولید و صادرات استان دارند باید مورد حمایت قرار گیرند.

 

وی ابراز داشت: کارخانه آجر دهدشت با ظرفیت اسمی 400 تن، 200 تن تولید آجر دارد و باید بهره برداری از فاز دوم این کارخانه با هدف گذاری صحیح و اصولی انجام شود.

 

احمدی در رابطه با بدهی های انرژی این واحد تولیدی، گفت: تاکید دولت بر افزایش تولید و اشتغال است و در همین راستا تعامل و همکاری در پرداخت هزینه انرژی واحدها ضروری است.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در برخی مواقع راه برگشتی نداریم و تمام تلاش ها برای رفع مشکلات مردم و واحدهای تولیدی باید به کار گرفته شود، اظهار داشت: میلیاردها تومان سرمایه بیت المال در اختیار سرمایه گذاران برای ایجاد تولید و اشتغال قرار گرفته و باید برای سرپا ماندن این واحدها تلاش کنیم.

 

وی گفت: معاون اول رئیس جمهوری و وزیر صنعت، معدن و تجارت بارها نسبت به روانسازی فرآیند تسهیلات به سرمایه گذاران و کارآفرینان تاکید کرده اند و این جلسات با هدف تسریع در رفع موانع تولید و ایجاد اشتغال پایدار، باید دارای خروجی مناسبی باشد

کد خبر 685616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha