برگزاری کارگاه های صلح و داوری در دستور کار شورای حل اختلاف گلستان

معاون قضایی و رئیس شورای حل اختلاف گلستان از برگزاری کارگاه های آموزشی صلح و داوری برای اعضای شورای حل اختلاف این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، احمد جعفری، معاون قضایی و رئیس شورای حل اختلاف گلستان در جلسه برنامه ریزی دوره های آموزشی ویژه شورای حل اختلاف استان با اعلام این خبر، گفت: حجم پرونده های ورودی به شعب شورا سبب شده اعضا، فرصت چندانی برای سوق دادن پرونده ها به سمت صلح و سازش نداشته باشند در حالی که فلسفه اصلی تشکیل این نهاد، صلح و سازش بین طرفین دعواست.


وی افزود: به این منظور از نیمه دوم سال جاری، برگزاری کارگاه های صلح و داوری در دستور کار این نهاد قرار گرفته است.


جعفری تصریح کرد: در این کارگاه ها، اعضا اساتید مجرب و توانمند، جایگاه صلح و سازش در اسلام و قوانین را برای اعضا تبیین و راهکارهای عملی، نحوه سوق دادن پرونده ها به سمت صلح و سازش را آموزش می دهند.


وی با بیان اینکه هم اکنون در بخش حقوقی، مسائل مالی به ویژه مطالبه طلب بیشترین دعاوی و در بخش کیفری، رانندگی بدون گواهینامه و تخلفات راهنمایی و رانندگی بیشترین حجم پرونده ورودی به شعب شورای حل اختلاف را تشکیل می دهند، تاکید کرد: کارگاه های آموزشی دیگری نیز با توجه به حجم دعاوی ورودی در هر حوزه قضائی تعریف شده است که به زودی برای همه اعضا در حوزه های قضائی برگزار می شود.


رئیس شورای حل اختلاف گلستان افزود: طی سه ماه اول سال جاری از 12 هزار و 721 رای صادر شده در شعب شورای حل اختلاف استان، مردم به 925 فقره اعتراض کردند که از این تعداد، 56 فقره نقض شد.


وی گفت: هر چند این آمار ناچیز است اما ما باید تلاش کنیم با برگزاری کارگاه های عملی، دانش حقوقی اعضا را به روز نگهداریم.


اسماعیل اسماعیلی، معاون آموزشی دادگستری کل گلستان نیز در این نشست از آماد گی این معاونت برای برگزاری دوره های آموزشی بر اساس تراکم پرونده ها و نیاز اعضا در هر حوزه ی قضائی خبر داد و گفت: باید شورای حل اختلاف را به سمتی سوق دهیم که به یک نهاد داوری قوی و مورد اعتماد تبدیل شود.


وی افزود: با حضور شورای حل اختلاف به عنوان نهاد داوری، از ورود حجم زیادی از پرونده ها به محاکم جلوگیری می شود.


احسانی، رئیس دادگستری و شورای حل اختلاف کردکوی نیز در این نشست گفت: با حضور جدی قضات در شعب شورای حل اختلاف، کیفیت رسیدگی به دعاوی بهتر شده است.


وی افزود: باید دوره های آموزشی اعضا بر اساس نیازسنجی های انجام شده و به صورت کارگاهی و عملی برگزار شود تا اثرگذار باشد.


گفتنی است، یکصد و 46 شعبه شورای حل اختلاف در استان گلستان فعال است.


پایان پیام/

کد خبر 68880

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha