به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دکتر محمد باقر نوبخت در جمع راهپیمایان روز 22 بهمن در ساحل بندرعباس با اشاره به تقارن دهه فجر امسال با ایام حزن شیعیان، ابتدا فاطمیه را به مردم متدین و اهل بیت دوست هرمزگان تسلیت گفت و عنوان کرد: 22 بهمن روز خجسته و بزرگ تاریخ ایران را به همه مردمان ایران اسلامی به ویژه هرمزگانی ها تبریک می گویم.
وی با بیان اینکه هرمزگانی ها همواره میزبان همه اقوام به ویژه ما گیلانی ها بوده اند، افزود: از دوران کودکی به استان هرمزگان عشق می ورزیدم و به دنبال فرصتی بودم که همواره از مهمان نوازی و خونگرمی مردم استان تقدیر کنم و از همین رو نیز با وجود دعوت از سوی استان آذرباییجان شرقی، با افتخار به دعوت مردم هرمزگان جهت راهپیمایی در روز 22 بهمن لبیک گفتم و به بندرعباس آمدم تا این مهر نهفته در دل به شما منعکس کنم.
دکتر نوبخت ادامه داد: در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، دولت ها با سلایق مختلف روی کار آمدند و بعد از عمرشان رفتند اما آنچه باقی ماند، نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
آیا نظام موفق بود است؟
وی با طرح این پرسش که آیا نظام با وجود نارسایی ها و کاستی ها موفق بوده است، اذعان کرد: با وجود این همه مشکلاتی که وجود دارد نظیر وجود سه میلیون بیکار در کشور و اینکه عده ای از مردم در تنگی معیشت بسر می برند، آنچه همچنان استوار پابرجاست نظام است.
رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به شرایط دوران شکل گیری انقلاب، یادآور شد: انقلاب اسلامی در نیمه قرن بیستم شکل گرفت، در شرایطی که تفکر کمونیسم از یک سو و لیبرال دمکوراسی از سوی دیگر حاکم بر جهان بود و در آن زمان هر کشوری اقدامی می کرد یا از سوی آمریکا یا شوروی علیه کشور دیگر حمایت می شد.
وی افزود: البته این دو قدرت در نیمه نخست قرن بیستم، که جنگ بزرگ جهانی بین چهار ایدئولوژی از یک سو فاشیسم و نازیسم و از سوی دیگر کمونیسم و لیبرالیسم اتفاق افتاد، تفکر لیبرالیسم و کمونیسم در کنار یکدیگر قرار گرفتند و برای همیشه نازیسم و فاشیسم از بین رفت اما این دو تفکر درگیر جنگ سرد شدند.
نوبخت اضافه کرد: کار این دو تفکر در قالب جنگ سرد این بود که تلاش می کردند از طریق کودتاها کشورها را تحت سلطه خود در بیاورند.
وی خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی یک روحانی، سید، آیت الله و مرجع متفاوت از آن دو تفکر(کمونیسم و لیبرالیسم)، شیوه دیگری از حکومت و دولت تحت عنوان جمهوری اسلامی مطرح کرد و در اینجا هر دو تفکر با هم متفق شدند که امام از کشور تبعید و سپس به میهن بازنگردد و اگر بازگشت نتواند حکومت تشکیل دهد، اما امام آمد و با زبان مردم سالاری اعلام کرد که به کمک مردم دولت تعیین می کند.
توجه ویژه امام(ره) به مردم سالاری
سخنگوی دولت تدبیر و امید با اشاره به استقبال بی نظیر ملت ایران از امام(ره) در روز 12 فروردین، اظهار کرد: امام خمینی(ع) با وجود حمایت مردم، اما اعلام کرد که تا مردم در انتخابات جمهوری اسلامی را انتخاب نکنند حکومت تشکیل نخواهد داد، مردم پای صندوق های رای رفتند و 98 درصد به جمهوری اسلامی آری گفتند.
وی به توطئه های دشمن برای ساقط کردن نظام در روزهای نخست پیروزی انقلاب اشاره و بیان کرد: یک ماه از پیروزی انقلاب نگذشته بود که بزرگترین حرکت دنیا در زمینه ترورهای هوشمندانه در کشور آغاز شد و در بازجویی یکی از منافقین آمده بود که با تروز شهید مطهری، بهشتی و ... به دنبال از بین بردن مغزهای انقلاب بودیم.
نوبخت با اشاره به اینکه یک سال و نیم پس از ترورها، جنگی بزرگ را بر نظام نوپای جمهوری اسلامی تحمیل کردند، خاطرنشان کرد: شهدا، رزمندگان، بسیجیان و نیروهای مسلح در این جنگ نابرابر ایستادگی و جانفشانی کردند.
وی افزود: یک سال بعد در تیرماه سال 60 دشمن موج دوم ترورها را آغاز کرد تا نظام جمهوری اسلامی نتواند روی پای خود بایستد.
معاون رییس جمهور از وحدت آحاد ملت ایران به عنوان رمز پیروزی انقلاب اسلامی نام برد و تصریح کرد: هر موقع اختلاف پیش آمد و از همدیگر فاصله گرفتیم دشمن درصدد نفوذ برآمد.
شهیدان رجایی و باهنر دستان انقلاب بودند
وی از شهیدان رجایی و باهنر به عنوان دست های انقلاب یاد کرد و افزود: دشمن فکر می کرد با قطع دستان انقلاب، نظام را زمین گیر خواهد کرد.
نوبخت در بخش دیگری از سخنانش به بررسی وضعیت کنونی منطقه و همچنین جایگاه نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و عنوان کرد: امروز ایران اسلامی نقطه ثبات منطقه است.
وی تصریح کرد: همان کشوری که صدام از آن به ما حمله کرد، امروز شاهدیم که بقای آن به مدیریت و سرداری یکی از سرداران ایران اسلامی وابسته و امنیت در آن برقرار است.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، ایران اسلامی را تنها کشور مستقل در کره خاکی که مردمانش برای آن تصمیم می گیرند و در همه صحنه ها از رهبرشان عاشقانه حمایت می کنند معرفی کرد و افزود: ملت ایران برای این استقلال سختی ها و مشقت های فراوانی را به جان خرید.
تحریم ها حربه دیگر دشمن برای ضربه زدن به نظام
وی از تحریم ها به عنوان یکی دیگر از گام های دشمن برای ضربه زدن به انقلاب و نظام نام برد و بیان کرد: همان هایی که صدام را تجهیز و به جنگ ملت ایران فرستادند، برای ممانعت از سازندگی کشور پس از جنگ، تحریم ها را علیه ایران وضع کردند.
دکتر نوبخت ادامه داد: پس از آن نیز به بهانه برخورداری مردم از انرژی هسته ای، علاوه بر تحریم اقتصادی، تحریم های هوشمندانه دیگری بر جمهوری اسلامی ایران وارد کردند.
ایران در رتبه ۱۸ قدرت اقتصادی، ۱۹ تولید علم و ۱۴ قدرت بزرگ جهانی قرار دارد
وی با اذعان به ناتوانی دشمن در برابر اراده ملت ایران، تصریح کرد: هفته گذشته از سوی صندوق بین المللی پول اعلام شد که با همه سختی ها، جمهوری اسلامی در رده هیجدهمین قدرت اقتصادی دنیا قرار دارد و در تولید علم نیز در رده نوزدهم جهانی و رتبه نخست منطقه است.
سخنگوی دولت دوازدهم همچنین به حمله ناجوانمردانه ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: در آخرین گزارش مربوط به مجله اخبار آمریکا در هشت آیتم، جمهوری اسلامی ایران در رتبه چهاردهمین قدرت بزرگ جهان و قدرت اول منطقه قرار دارد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در سایه رهبری مقام معظم رهبری(حفظه الله) و ایستادگی و مقاومت مردم، موفق خواهیم شد انقلاب را به صاحب اصلیش امام عصر(عج) تقدیم کنیم و همان طوز که تا کنون از گردنه های سخت عبور کرده ایم باز هم عبور خواهیم کرد.
نظر شما