گفتگوی دولت و بخش خصوصی برای تنظیم تعاملات است

خبرگزاری شبستان: معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان مهمترین هدف نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی را افزایش هماهنگی ها و گسترش تعاملات ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ حسین فیروزی در بیست و ششمین نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی سنندج با بیان اینکه دولت و حاکمیت از حضور بخش خصوصی در اقتصاد استقبال می کند، گفت: طبق قانون، اسناد بالادستی، تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری در ساختار دولت نباید هیچ مانعی در راه سرمایه گذاران بخش خصوصی و فعالان اقتصادی وجود داشته باشد.

 

وی افزود: در گذشته رویه‌های غلطی در ادارات برای صدور مجوزهای لازم برای فعالیت بخش خصوصی وجود داشت که هم اکنون نیز این مشکلات وجود دارند، بر همین مبنا برگزاری نشست دولت و بخش خصوصی برای کاهش این مشکلات و افزایش و تنظیم تعاملات لازم است.

 

فیروزی، با بیان اینکه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی باید راهکارهای مناسب برای زدودن و اصلاح رویه های زائد و ناکارآمد پیدا کنند، ادامه داد: رویه های نامناسب موجود فضای کسب و کار و فعالیت های اقتصادی را تحت تاثیر قرار می دهند.

 

معاون اقتصادی استاندار کردستان رویه های نامناسب سد راه فعالیت های بخش خصوصی را دارای دو وجه استانی و ملی ارزیابی کرد و اظهار داشت: در برخی از استانها همه به یک صورت به قانون عمل نمی کنند و روش های گوناگون و مختلفی را در اجرا پیش می گیرند و همین امر موجب عملکرد بهتر آنها شده است.


وی ادامه داد: از بخش خصوصی استان انتظار می رود این مسئله را به جد مورد بررسی قرار دهند و نواقص موجود را برای تصمیم گیری به شورای گفتگو ارایه دهند.


حسین فیروزی برخی رویه های نامناسب را نیز در سطح ملی دانست و گفت: مسائلی نیز وجود دارند که رویه نیستند، بلکه قانون هستند که باید آنها را شناسایی وبه شورای گفتگوی ملی که سه قوه در آن حضور دارند ارجاع شود تا برای اصلاح به مجلس فرستاده شود.


وی در ادامه همه نخبگان و فعالان بخش خصوصی را برای ارایه راهکار و اصلاح رویه های مخل سرمایه گذاری در استان فراخواند و تاکید کرد: مجموعه دولت در استان کردستان برای شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اهمیت ویژه ای قایل است.


این مقام مسئول در ادامه به وضعیت توپوگرافی، گرانی و کمبود زمین در استان برای فعالیت های اقتصادی، صنعتی و تولیدی نیز گریزی زد گفت: ما در کردستان زمین فراوان در اختیار نداریم، در نتیجه تنها راه موجود توسعه شهرک های صنعتی در استان است که خوشبختانه اقدامات مناسبی در دولت تدبیر وامید برای ایجاد شهرک های صنعتی انجام شده است.


فیروزی به شهرک های صنعتی در دست احداث در چند نقطه از استان اشاره کرد و گفت: ۲۶۷ هکتار زمین در قروه برای ایجاد شهرک صنعتی تامین شده است که متاسفانه با وجود وضعیت مناسب هنوز سرمایه گذاری برای فعالیت در این شهرک اعلام آمادگی نکرده است.


وی همچنین به شهرک صنعتی در دست احداث سرنجیانه سنندج نیز اشاره کرد و افزود : این شهرک نیز با ۳۰۳ هکتار در حال آماده سازی است که با توجه به نزدیکی به سنندج، جاده اصلی و فرودگاه سنندج از موقعیت ممتازی برای سرمایه گذاری برخوردار است.


وی سومین اقدام در راستای تامین زمین مناسب برای سرمایه گذاری و فعالیت های اقتصادی را منطقه ویژه اقتصادی بانه خواند و گفت: این منطقه نیز در چهار کیلومتری مرز سیرانبند واقع شده که عملیات احداث آن در طول چند ماه گذشته توسط سازمان همیاری شهرداری های استان آغاز شده است.


معاون اقتصادی استاندار کردستان در ادامه به راه اندازی کلینیک صنعت در استان با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان خبر داد و افزود: در این کلینیک مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی بصورت موردی بررسی و برای حل آن چاره اندیشی خواهد شد.


 فیروزی، همچنین فعالان بخش خصوصی را به پرهیز از کلی گویی و کلی نگری در مسایل اقتصادی توصیه کرد و گفت: ما نباید با مسائل اقتصادی بصورت کلی برخورد کنیم، بلکه باید مسائل را بصورت جز به جز بررسی و حل و فصل کنیم تا به نتایج عملی برسیم.

 

 

کد خبر 691348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha