به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حسن محمدی مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت بعدازظهر امروز( چهارشنبه 16اسفندماه) در نشست بررسی چالشهای اعتبارات قرآنی و نقش مجلس در حمایت از موسسات که در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به اینکه سهم موسسات قرآنی در سال گذشته از بودجههای قرآنی 5دصد بوده است اظهارداشت: موضوع بودجه منشور توسعه فرهنگی قرآنی مربوط به دستگاه و نهاد خاصی نیست.
وی ادامه داد: بودجه منشور توسعه فرهنگی قرآنی برای توسعه فعالیتهای قرآنی به 25 نهاد و دستگاه مختلف تخصیص یافته است، از جمله این دستگاهها نهادهای مردمی است.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت تاکید کرد: امروز در کشور در حدود چهار هزار موسسه قرآنی فعالیت میکنند و ما از سال 90 که رهبری اعلا کردند که باید 10میلیون حافظ قرآنی داشته باشیم شورای راهبردی طرح ملی حفظ را ساماندهی کردیم که با اعتبارات آن زمان پژوهشی انجام شد.
محمدی یادآور شد: در زمان گذشته برای هر جزء قرآن حداقل 50 هزار تومان اعتبار تخمین زده شده بود و این امر در صورتی تعلق میگرفت که حافظان قرآن در موسسات مردم نهاد تربیت شوند، البته برای تحقق 300میلیون جزء حافظ قرآن در حدود 15میلیارد تومان اعتبار تخمین زده شد و این در حالی بود که سالانه در حدود هزار میلیارد تومان برای حفظ قرآن لازم بود.
وی افزود: متاسفانه امسال بودجه قرآنی با مبلغ 100میلیارد تومان مصوب شد و از همه بیشتر جای تاسف دارد که بودجه97 برای امور قرآنی 40میلیارد است که به نوعی فعالان قرآنی و مسئولان به افزایش این اعتبار امیدی نداشتند، در این میان خوشبختانه آقای پژمانفر و همکارانشان این مبلغ را مجدد به همان 100میلیارد بازگرداندند و امور قرآنی از ردیف متفرقه در ذیل ردیف اصلی بودجه قرار گرفت.
نایب رئیس صندوق مشارکت توسعه فعالیتهای قرآنی در پایان گفت: امسال با تلاشهای صورت گرفته مصوب شد که 50 درصد از اعتبارات قرآنی به دست نهادهای مردمی برسد.
نظر شما