به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، زیباست وقتی نهال ها قد می کشند و سروها بلند می شوند و به دل می نشیند وقتی درخت گردوی کوچک محله امروز ما را میهمان سایه اش می کند و میوه اش را پیشکش.
کانون های مساجد بعد از 25 سال امروز همچون نهال های دیروزی درخت های تنومندی شده اند که همه ساکنان محله را در سایه امن ایمان و فرهنگ اسلامی جا داده اند.
رهبر عظیم الشان انقلاب وقتی برای مقابله با شبیه خون فرهنگی پیشنهاد تاسیس کانون های مساجد را دادند، خوب می دانستند که این نهال های کوچک در کنار مساجد روزی به بار خواهند نشست و جوانان ولایی و دین دار را پرورش خواهد داد.
امروز در هر کانون بیش از 200 جوان و نوجوان حضور دارند و با فعالیت و کار جهادی مدیران و مسئولان کانون ها کارهای عظیمی را به فعالیت می رسانند.
کانون های مساجد در آذربایجان غربی از سال 93 تا امروز از رشد بی سابقه ای در استان برخوردار است که خالی از لطف نیست اگر از زحمت های حجت الاسلام اباذر بیگی، مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری استان قدردانی کنیم.
مسئولی که با عشق و علاقه آستین های همت خود را برای رشد و تعالی این نهال های کوچک بالا زد و در این بحران اقتصادی و کم آبی روحی توانست باغچه کوچک کانون های مساجد استان ما را رونق بخشد.
تعداد کانون های مساجد در آذربایجان غربی در سال92 نزدیک به 374 باب بود که این تعداد با رشد چشمگیر خود در سال96 به یک هزار و 145 باب رسید.
روزگاری در آذربایجان غربی کانون مساجد همچون چارقد گم شده ای بود که کسی چیزی درباره اش نمی دانست؛ اما امروز تقریبا به ازای هر مسجد یک کانون داریم و حتی در مرزی ترین نقاط استان نیز توانستیم پرچم کانون های مساجد را به اهتزاز در آوریم.
امروز عشایر ماهم کانون مساجد دارند و از امکانات موجود بهره مند می شوند.
کتابخانه های مساجد هم به صورت سیار و هم به صورت ثابت در اختیار جوانان عضو کانون هاست.
به این بسنده نشده است، چرا که در راستای منویات مقام معظم رهبری با توجه به نیاز جوانان اینترنت پاک را نیز به کانون های مساجد آورده ایم تا خانواده ها با خیالی آسوده از تحقیق و جستجوی فرزند خود در دنیای مجازی از بزرگ شدنش لذت ببرند.
حجت الاسلام اباذر بیگی، به خبرنگار شبستان می گوید: هر کانونی که افتتاح می شود برای من همچون فرزندی است که تازه متولد شده است و شور و شوق عجیبی را در وجودم زنده می کند.
وی افزود: اینکه می بینم یک قاری از کانون های مساجد به مقام برتر بین المللی می رسد سجده شکر می گذارم که توانسته ایم در راستای پرورش قرآنی جوانان پیشگام باشیم.
حجت الاسلام بیگی با بیان اینکه نیاز فرهنگی امروز جامعه ما از نیاز مادی بیشتر است، خاطر نشان کرد: فقر فرهنگی با هیچ اقتصادی تقویت نمی شود بنابراین باید برای رشد فرهنگی و دینی جامعه از جان و دل هزینه کرد.
این مسئول اضافه کرد: کار فرهنگی بازده لحظه ای ندارد و لذا باید صبر کنیم تا بتوانیم از میوه درخت خود بعد از سال ها بهره ببریم؛ کانون های مساجد نیز امروز بعد از ربع قرن به باروری رسیده است و میتواند فرزندانی شکیبا و ولایت مدار که قرآن در روح و روانشان نهادینه شده است به جامعه تحویل دهد.
کانون فرهنگی و هنری مساجد که به تازگی خانه دار شده است سال ها خانه به دوش بود از این محل به آن محل اسباب کشی می کرد.
به یاد دارم که مسئول کانون ها برای پیدا کردن آدرس دبیرخانه چقدر خسته می شدند اما ثابت کردند که اهل کوفه نیستند و مسئول دبیرخانه کانون های مساجد آذربایجان غربی را تنها نگذاشتند.
گزارش از زیبا کیومرثی
نظر شما