هيچ حزب و گروهي، خواهان تعطيلي آن و قطع رابطه اطلاعاتي با جهان نيست

خبرگزاری شبستان: نماینده فارس در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه هيچ حزب و گروهي، خواهان تعطيلي آن و قطع رابطه اطلاعاتي با جهان نيست، گفت: اين كار نه شدني است نه معقول. امروز اجماع همه دلسوزان جامعه؛ مدیریت، ساماندهی و بومی سازی این شبکه ها است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام كلانتري، نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبري در نطق پیش از دستور در چهارمین اجلاسیه خبرگان رهبری با اشاره به مسئله فقر در كشور و اهميت فقرا در نظام گفت: هيچكس منكر خدمات بي بديل انقلاب اسلامي به فقيران و اقشار محروم نيست. اين انقلاب، توده هاي مردم را از حاشيه به متن آورد و به آنان هويت و حياتي مجدد داد و آنان را در بهره گيري از نعمت هاي مادي و معنوي،‌ سهيم اغنيا و مرفهان ساخت. به نحوي كه پس از انقلاب، روستاها و شهرهاي كوچك ما از همان امكاناتي برخوردار شدند كه شهرهاي بزرگ.

 

وی ادامه داد: ولي با كمال تأسف واقعياتي چند از جمله خشكسالي هاي پي در پي و عدم توزيع عادلانه ثروت ها و چپاول دسترنج هاي روستاييان توسط واسطه ها،‌ موجب افزايش محروميت ها و فقر بخش هاي عظيمي از جامعه به خصوص روستاييان و مهاجرت ناخواسته آنان به شهرها و در نتيجه افزايش بي رويه جمعيت شهري و پيدايش مشكلات متعددي مانند حاشيه نشيني شده است و متأسفانه مشكلات و گرفتاري هاي اين قشر آن طور كه شايسته نظام جمهوري اسلامي است مورد توجه مسئولان و مديران قرار نمي گيرد و اين در حالي است كه هم امام راحل اعلي الله مقامه و هم رهبر معظم انقلاب همواره بر اولويت دادن به مشكلات اين قشر تاكيد ورزيده اند.

 

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری افزود: امام عظيم الشأن فرمود: خدا نياورد آن روزي كه سياست ما و سياست مسئولين كشور ما، پشت كردن به دفاع از محرومين و رو آوردن به حمايت از سرمايه دارها گردد و اغنياء و ثروتمندان از اعتبار و عنایت بیشتری برخوردار شوند . معاذالله که این با سیره و روش انبیاء و امير المومنين و ائمه معصومين عليهم السلام سازگار نيست، دامن حرمت و پاكت روحانيت از آن منزه است. با اين همه تاكيدات امام راحل و رهبر معظم انقلاب در مورد رسيدگي به وضعيت محرومان، اين شايسته نظام ما نيست كه امروزه بشنويم بيش از ۱۰ ميليون نفر در كشور ما زير خط فقر زندگي مي كنند يا اينكه اعلام شود جمعيت حاشيه نشين ما 11 ميليون نفر است يا اينكه گفته شود 80 درصد حقوق بگيران زير خط فقر هستند.

 

وی با اشاره به اینکه همه اين دردها و مشكلات قابل حل است،‌ مشروط به آن كه برخي از مسئولين و مديران پرحرف و كم كار، به خود آيند و فرامين حكيمانه و دلسوزانه رهبر معظم انقلاب را به كار بندند، تاکید کرد: نباید با نظريه پردازي هاي غير محققانه و مسائل حاشيه اي و اختلاف بر انگيز، وقت مردم را نگيرند و آب در آسياب دشمن نريزند و ناكارآمدي و كارنابلدي خود را نپوشانند و بجاي آنكه پاسخگو باشند در نقش اپزوسيون بازي نكنند.

 

حجت الاسلام کلانتری در ادامه سخنانش با اشاره به افزایش نقش فضای مجازی در جامعه گفت: با كمال تاسف و درد، در اين مسأله هم شاهديم برخي از مسئولان به جاي آنكه مشكلات اين عرصه را حل كنند، سياسي كار مي كنند و ناجوانمردانه به گونه اي سخن مي گويند كه گويي يك طيف،‌ دشمن قسم خورده فضاي مجازي و طيف ديگر طرفدار پر و پا قرص آن است و گويي اين جمع،‌ خواستار ارتباط و تعامل با جهان و آن جمع،‌ مخالف با آن است.

 

وی ادامه داد: امروز در كشور ما هيچ طيف و هيچ جرياني با اصل فضاي مجازي و با فرصت ها و با خدمات فراوان آن مخالف نيست و هيچ حزب و گروهي، خواهان تعطيلي آن و قطع رابطه اطلاعاتي با جهان نيست زيرا اين كار نه شدني است نه معقول. امروز اجماع همه دلسوزان جامعه و خواسته به حق همه یاوران حقیقی انقلاب، نه تعطیلی فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بلکه مدیریت، ساماندهی و بومی سازی آنهاست و کسانی که با این حقیقت روشن مخالفت می کنند و یا با کارشکنی، مانع از اجرای آن می شوند غافلانی هستند منفعل و مقصر. کشورهایی مانند سوئد، کانادا، هند، کره جنوبی و مالزی که خود را نمادهای مردم سالاری و آزادی بیان می دانند، گسترده ترین میزان فیلترینگ اینترنت را اعمال می کنند.

 

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در اتحادیه اروپا، فرانسه شدیدترین نظارت های حکومتی فضای سایبری را دارد. طبق قانون مصوب سال 2009 این کشور، کاربران ناقض قوانین شبکه ، از دسترسی به آن محروم می شوند. بزرگترین مرکز کنترل اینترنت در جهان یابه اختصار جی سی اچ کیو (GCHQ) در انگلیس قرار دارد.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه مهمترین و اصلی ترین رسالت انقلاب اسلامی، تربیت نسل موجود و نسل های آینده بر اساس ارزشها و تعالیم نورانی اسلام است، گفت: در جمهوری اسلامی ایران بعد از گذشت 40 سال از عمر پر برکت انقلاب، سند تربیت با پشتوانه سالها کار کارشناسی و بر مبنای اسلام تنظیم شد. اکنون این سوال مهم مطرح است که چرا وقتی هیئت دولت در شهریور 1395 اجرای سند 2030 را تصویب میکند در کمتر از 4 ماه دستورالعمل اجرایی آن تهیه و در دی ماه 1395 رونمایی می شود اما سند تحول بنیادین که در آذر ماه سال 1390 تصویب و ابلاغ شده تاکنون اثری از اجرای آن مشاهده نمی شود. آیا وقت آن نرسیده که نهاد های مسئول به خصوص شورای انقلاب فرهنگی در این مورد به وظیفه قانونی خود عمل کنند؟

کد خبر 695953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha