محمدعلی باشه آهنگر، نویسنده و کارگردان درباره جشنواره جهانی فیلم فجر و مدیریت آن به خبرنگار سینمایی شبستان گفت: معتقدم جشنواره جهانی فیلم فجر طی سه سال برگزاری نشان داده از مدیریتی ویژه برخوردار است؛ مسایل مختلف را به قضا و قدر ربط نمی دهد، موضوعی را سرسری نمی گیرد، اهل ریسک و راه های نرفته است و اهل ریخت و پاش های بیجا، شکوه های کاذب و حاشیه های سینما نیست و قصد معرفی ویژه سینمای ایران را دارد.
وی با تاکید بر اینکه لازم است فرصت بیشتری در اختیار تیم مدیریتی این جشنواره قرار گیرد، اظهار کرد: به نظرم سه سال فرصت کوتاهی است و هنوز لازم است جشنواره جهانی فیلم فجر معرفی شود.
باشه آهنگر به سخنان میرکریمی در دیدار با سینماگران اشاره کرد و گفت: بارقه های امید در جشنواره جهانی فیلم فجر دیده می شود؛ حضور صدها نفر از مهمانان و هنرمندان خارجی از بیش از 66 کشور در مقایسه با بسیاری همایشهای هنری و فرهنگی سابقه نداشته است. حضور این تعداد خبرنگار خارجی اختصاصی و فیلمساز خارجی در نوع خود بینظیر است. بازار بسیار متنوع و پُرباری پیش بینی می شود. اینکه جشنواره قصد ندارد برای نمایش فیلم ها زمان بگذارد و یک آیین باشکوه از لحاظ «فرهنگی، ادبی و هنری» مدنظر این جشنواره است، از نکات مثبت آن به حساب می آید.
کارگردان فیلم سینمایی «سرو زیر آب» که فرم حضور در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر را پر کرده است، همچنین معرفی حرفه ای جشنواره جهانی فیلم فجر به مردم را در صدر کار رسانه ها دانست.
وی با انتقاد از مطرح کردن نقدهای بی اساس نسبت به جشنواره جهانی فیلم فجر، به شبستان گفت: وقتی درخت نوپایی کاشته می شود هنوز زمان نیاز دارد تا به ثمره اصلی خودش برسد و الان بخواهیم اره به دست بگیریم و شاخه های درخت نوپا را قطع کنیم، مطمئناً به جایی نخواهیم رسید. به نظرم باید فرصت بیشتری در اختیار سیدرضا میرکریمی و تیمش قرار دهیم تا شاهد به ثمر رسیدن جشنواره ای بسیار خوب و حرفه ای باشیم.
باشه آهنگر بیان کرد: قطعاً هر جشنواره و پدیده فرهنگی اینچنینی، ضعف هایی دارد که تیم مدیریتی جشنواره جهانی فیلم فجر نیز در حال رصد کردن آنها هستند و خودشان در جهت رفع آنها گام بر می دارند.
وی در پاسخ به اینکه در مورد سخنان میرکریمی در دیدار با سینماگران، پیشنهادی دارد یا خیر، گفت: خیلی خوشحالم که رضا میرکریمی خیلی راحت و بی ریا کل برنامه ریزی جشنواره را برای حاضران تشریح کرد و خیلی صادقانه خواستار گوش دادن به نظرات و پیشنهادات سینماگران در این زمینه شد که من خیلی کم چنین صداقتی را از جانب دبیر یک جشنواره شاهد بودم. این موضوع نشان می دهد که او از نظرات مختلف به نفع جشنواره استفاده می کند.
این فیلمساز در پایان اظهار کرد: دبیرخانه جشنواره جهانی فیلم فجر یک سال است که فعال است و امیدوارم نتیجه این فعالیت ها را در زمان برپایی جشنواره به ثمر برسد.
نظر شما