به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام سید مهدی ساداتی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد امروز در مراسم افتتاحیه دبیرستان علوم و معارف اسلامی پسرانه دهدشت که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، گفت: دفاع مقدس برگ زرینی از رشادت ها و دلیرمردی های انسان های آزاده ای است که از خود گذشته اند تا کشوری ایمن را برای نسل بعدی بسازند.
ساداتی افزود: همزمان شدن هفته دفاع مقدس با آغاز سال تحصیلی فرصتی برای یادآوری سال های حماسه، مقاومت، ایثارگری و رشادت جوانان برای دانش آموزان فراهم شده که باید از آن به نحو احسن استفاده شود.
وی بیان داشت: انسان های آزاده، مسیر رسیدن به خدای یگانه را طی و با دفاع از کشور و ناموس خود زمینه را برای ایجاد تحول و گسترش دین ایجاد کرده و بقای دنیا را به لقای حضرت دوست بخشیدند.
ساداتی با اشاره به نقش علم و معرفت در زندگی انسان ها، تصریح کرد: آشنایی با اصول و ضوابط دینی در زندگی بشر، نقش بسزایی داشته و زندگی انسان را وارد مرحله جدیدی از تحول، تحرک و پویایی می کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه، افزود: در کنار علوم دینی توجه به مسائل علمی، فرهنگی و توجه به استعدادهای خدادادی از مهم ترین برنامه هایی است که در دبیرستان های معارف اسلامی باید مورد توجه قرار گرفته که لازم است زمینه های این کار در دبیرستان های معارف و علوم دینی مهیا شود.
ساداتی با تأکید بر تعلیم علوم روز و ایجاد جذابیت در این گونه مدارس، خاطرنشان کرد: ما باید ضمن تدریس درس های تخصصی معارف و حفظ قرآن، آموزش کامپیوتر و اینترنت، آموزش زبان خارجی و کلاس های ورزشی را نیز مورد توجه قرار دهیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد به مزیت های راه اندازی دبیرستان های معارف اشاره کرد و گفت: یکی از مهم ترین دستاورد دبیرستان های معارف، تحول در تبلیغ و تبیین علوم دینی در جامعه است که با استفاده از اندیشه های پاک جوانان میسر می شود.
ساداتی با بیان اینکه دبیرستان های معارف به مانند حوزه های علمیه انسان هایی وارسته به علم ایثار و رشادت را در قالب های مختلف علمی و فرهنگی تحویل جامعه می دهند یادآور شد: ترویج این مدارس در سطح شهرها برای مقابله با تهاجم فرهنگی و ارائه الگوهای صحیح به جوانان میتواند نقش مهمی داشته باشد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کهگیلویه هم در این مراسم، جذب و تربیت جوانان مذهبی و علاقمند به علوم دینی را هدف اصلی مدارس معارف خواند و گفت: ما باید در این مدارس فرهنگ اصیل اسلامی را همراه با علوم روز دنیا همگام با تأمین نیازهای آینده به جوانان آموزش داده و در این راه سعی و تلاش خود را دوچندان کنیم.
حجت الاسلام سید محمدزکی حسینی طلب افزود: امروزه با توجه به گستردگی و تنوع ابزارها و علوم مختلف در زمینه های تبلیغ همه جانبه دین، باید نگاهی فراگیر همراه با تلاش و پشتکار برای هدایت انسان های دین دار کاردیده مورد توجه باشد.
حسینی طلب گفت: نخبه پروری در زمینه های دینی امری ضروری است که در مدارس معارف اسلامی دیده شده و با شناسایی دانش آموزان نخبه گام اصلی برای این مهم برداشته شده است.
پایان پیام/
نظر شما