فعالیت تبلیغی نیازمند انگیزه و خلاقیت است

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه علمیه اصفهان گفت: فعالیت تبلیغی نیازمند انگیزه و خلاقیت از طرف مبلغ است.

به گزارش خبرگزاری شبستان اصفهان، حجت الاسلام اصغر قائمی، استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان در نشست اخلاقی با موضوع «نقش اساتید بر تربیت طلاب» اظهارداشت: طبق احادیث وارده هدایت یک گمراه از آنچه آفتاب بر آن می تابد یا آنچه در دنیاست بهتر است و نیز طبق فرمایش امام صادق(ع) اگر زمینه هدایت فردی انجام شود در تمام آنچه شخص هدایت شده انجام می دهد، شریک است.


وی با بیان اینکه مخاطب باید نیازمند هدایت باشد، افزود: در فعالیت تبلیغی باید عطش و نیاز برای فرد ایجاد شود تا اینکه تربیت و تبلیغ اثر گذار شود و در این خصوص ایجاد انگیزه، انسان را به سمت عقایدش سوق می دهد و در نتیجه باورهای انسان تقویت می شود.


حجت الاسلام قائمی ادامه داد: اساتید باید در ابتدای کلاس چند نکته اخلاقی بیان کنند و ابتدا تزکیه سپس تربیت و بعد از آن آموزش و پرورش باشد لذا اساتید باید از داستان های تکان دهنده و نیز هر نکته ای که انسان را به یاد امام زمان بیاندازد استفاده کنند.


وی یادآورشد: هر کدام از اساتید یک مدیر و یک امیرند که باید ابتدا با تواضع و فروتنی دلها را تسخیر کنند و  شاگرد حس کند که استاد از خودشانو دلسوز و مهربان است و اینگونه اثر کار تربیتی و تبلیغی بیشتر خواهد شد.

 

استاد حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه  طلبه با رفتار و گفتار خود باید مبلغ حوزه باشدتصریح کرد: رفتار بد از یک طلبه باعث دوری مردم از حوزه وطلبه می شود و رفتار خوب خود نوعی تبلیغ است.

 


وی  ریشه اخلاق را عقیده است دانست و اذعان کرد: اخلاق خوب را کسی دارد که عقیده خوب دارد و اگر انسان بداند که غیبت چه صورت برزخی برای انسان پدید می آورد و یا زخم زبان  که به نیش عقرب می ماند بالاخره در اثر تذکر و یادآوری های مداوم بر انسان تاثیر گذار خواهد بود.

 

کد خبر 698353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha