به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشستخبری بیستویکمین دوره جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی عصر سه شنبه 28 فروردین با حضور حسین عبداللهی دبیر، صادق برقعیمدرس معاون هنری، مسعود حکیمیپور، معاون بخش مناطق ملی خلیج فارس، علی محمدی، مدیر بخش پژوهش و آموزش جشنواره و کوروش زارعی،مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در سالن کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.
در این نشست حسین عبداللهی، دبیر بیستویکمین دوره جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی گفت: در این دوره با توجه به زمان کمی که داشتیم همه دبیرخانه توان گذاشتند که تقویم جشنواره بر روی زمانبندی خود به پیش برود، بیستویکمین دوره جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی روزهای 16 تا 25 اردیبهشت در تهران برگزار می شود و هم اکنون تمرکز دبیرخانه بر روی بخش ممناطق است.
وی افزود: امسال اگر حوزه هنری از ما حمایت نمی کرد بخش مناطق را نمی توانستیم برگزار کنیم ،امیدوارم بتوانیم در دوره های بعد بخش مناطق را در چندین شهرستان به طور همزمان برگزار کنیم.
دبیر بیستویکمین دوره جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی با بیان اینکه بودجه این جشنواره ناچیز و قطرهچکانی است،گفت : بودجه امسال معادل سال گذشته است و به همین دلیل هم، ما سعی کردیم هزینهها را کاهش دهیم و مشارکت مراکز مختلف را داشته باشیم.
حسن عبداللهی جشنواره تئاتر دانشگاهی را خواستگاه هنرمندان بنام کشور خواند و اظهار داشت: مرکز هنرهای نمایشی، مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، دانشگاهها، انجمن هنرهای نمایشی، چندین انتشارات که در انتشار کتابهای علمی و نمایشنامه فعال هستند با ما همکاری داشتهاند. شورای اسلامی شهر تهران و کمیسیون فرهنگی آن، در کنار شهرداری تهران و نهادهای مرتبط با آن با ما همراه بودهاند. ما امیدوار بودیم وبسایت فروش جشنواره را امروز معرفی کنیم و در اینباره با چند سایت مذاکره داشتیم که با رسیدن به توافق سایت فروش در جلسه بعد معرفی خواهد شد.
دبیر بیستویکمین دوره جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی همچنین گفت: آثار در تمام دورهها با شرایط خاصی انتخاب میشود، زیرا باید مطابق با مقررات و شرایط ما باشد، بنابراین با در نظر گرفتن موضوع و اجرایی که انتخاب میشود، فرم و کیفیت اثر مورد بررسی قرار میگیرد و اینکه نمایش چه دستاوردهای تازهای میتواند برای تئاتر دانشگاهی داشته باشد به عنوان ملاک مطرح میشود. کارگاههایی که در جشنواره به صورت مشترک برگزار میشود و در نهایت منتج به اجرا میشود، میتواند کمک کند که دانشجویان با نگاه جدید و به شکل مستقیم با دستاوردهای تازه روبهرو شوند.
وی با بیان اینکه پرداخت دستمزدها به دلار و یورو است، گفت: دوستان در حال رایزنی هستند تا مسائلی چون بحث ویزا و هزینههای ورود و دستمزدها را تامین کنند. امیدوار هستیم با مدیریت دوستان بینالملل که متشکل از چند نفر است، این مسیر هموارتر شود و هزینهها چندان بالا نرود. اگرچه قطعا با گران شدن دلار کار در این بخش بسیار سخت است.
نظر شما