حجت الاسلام والمسلمین سیدجواد میرصادقی، مسئول اجرایی معاونت پژوهش مرکز تخصصی مهدویت در گفت وگو با خبرنگار مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان درباره رابطه «اشتغال، تولید و سبک زندگی منتظرانه»، اظهار کرد: پیامبر(ص) می فرمایند: «بدان که نصرت و یاری خداوند در صبر به دست می آید»، لذا اگر ما به دنبال نصرت خداوند هستیم، باید صبر پیشه کنیم که این صبر و مقاومت، یکی از رموز لازم برای تحقق جهاد اقتصادی است.
وی با بیان اینکه استقامت جهاد اقتصادی را رقم می زند، تصریح کرد: خرید کالای ایرانی یکی از راه های تحقق این جهاد اقتصادی است و این امر تمرین استقامت و صبر محسوب می شود.
میرصادقی اضافه کرد: فرض کنید انسان بنا دارد، گوشی تلفن همراه خریداری کند، نفس او تقاضای خرید گوشی خارجی دارد اما انسان مقاومت و صبر پیشه می کند و کالای ایرانی خریداری می کند، این تمرینی برای پیروزی در کارزار انتظار است.
انتظار فرج نوعی جنگ با نفس و خود است
مسئول اجرایی معاونت پژوهش مرکز تخصصی مهدویت با اشاره به اینکه انتظار فرج نوعی جنگ محسوب می شود، ابراز کرد: انتظار ظهور امام زمان(عج) را کشیدن، نوعی جنگ با نفس و خود است و اگر انسان در این مبارزات کوچک برای خرید کالای ایرانی موفق باشد، خواهد توانست از کارزار بزرگ آخرالزمان موفق بیرون آید.
وی با بیان اینکه توجه بیش از حد مردم به کالاهای خارجی یکی از ضعف های امروز جامعه است، افزود: براساس گزارش های اعلام شده، امروزه کالاهای ایرانی را با برندهای خارجی به فروش می رسانند که براساس اعلام مسئولین، 67 درصد کالاهای قاچاق، کالاهای ایرانی با برند خارجی است و این نشان از تغییر ذائقه های مردم دارد!
میرصادقی تاکید کرد: امروز در موضوعات اقتصادی باید فتوای مقام معظم رهبری به عنوان نایب امام زمان (عج) را گوش فرا دهیم و در زمینه خرید کالاهای داخلی با نفس خود به مبارزه بپردازیم که در این صورت می توانیم یک منتظر واقعی باشیم.
مسئول اجرایی معاونت پژوهش مرکز تخصصی مهدویت با اشاره به اینکه فراهم کردن زمینه اشتغال برای یک جوان منتظر، در سبک زندگی منتظرانه چه اهمیتی دارد، گفت: براساس آمارها، در ایران اسلامی، سالانه 500 میلیون خودکار فروخته می شود که تنها 20 درصد آن ایرانی است که اگر قیمت هر خودکار را فرضا 1000 تومان در نظر بگیریم، رقمی بالغ بر 500 میلیارد تومان می شود و اگر هزینه راه اندازی یک شغل را 100 میلیون تومان درنظر بگیریم که در بسیاری موارد، کمتر از این عدد است، این رقم می تواند برای 5000 هزار نفر شغل ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه اگر همین توجهات اندک در خرید ها را در نظر بگیریم، 5 هزار نفر را در یک جامعه منتظر، فاقد شغل گذاشته ایم، افزود: خرید یک خودکار ایرانی، برابر با ایجاد شغل، ادای تکلیف و تبعیت از فرمان ولی فقیه است و این به دیگر خریدها نیز می تواند تسری یابد.
میرصادقی با بیان اینکه اگر کشوری در مسائل اقتصادی وابسته باشد، در مباحث سیاسی نیز وابسته خواهد بود، ابراز کرد: کشور عربستان امروزه از لحاظ اقتصادی وابسته به آمریکاست که مشاهده می شود، این کشور در مسائل سیاسی نیز پیرو ایالات متحده است.
کیفیت کالاهای ایرانی با صبر بهبود خواهد یافت
کارشناس مهدوی با بیان اینکه برخی از افراد ممکن است، از کیفیت و برندهای کالای ایرانی گلایه کنند، تاکید کرد: در روایت ابتدای مطرح شد که پیامبر(ص) می فرمایند: باید صبر کرد تا نصرت و یاری الهی حاصل شود و پس از هر دشواری، آسانی قرار دارد، لذا خرید کالای ایرانی، موجب رونق بازار و ایجاد اشتغال و در نهایت بهبود کیفیت کالاها خواهد شد.
ما هم می توانیم ...
وی گفت: کشور آلمان بعد از جنگ جهانی به یک ویرانه تبدیل شد اما مردم این کشور متعصبانه به خرید کالای داخلی پرداختند و امروزه یکی از بزرگترین صادرکنندگان جهان هستند و ما نیز می توانیم به همین جایگاه برسیم، همانطور که روزی به شهید تهرانی مقدم گفتند، دیگران موشک هایی با فلان برد را دارند و شهید در پاسخ گفت: «الحمدلله» وقتی اطرافیان علت را جویا شدند، ایشان گفت: اگر آنها توانستند، ما هم خواهیم توانست.
میرصادقی با بیان اینکه منتظران باید خرید کالای خاجری را تحریم کنند، خاطرنشان کرد: براساس فتوای بسیاری از مراجع تقلید، خرید کالاهای خارجی که به دشمنان سود برساند، حرام است لذا منتظران ظهور باید در تبعیت از مراجع تقلید خرید کالاهای خارجی را تحریم کنند تا حمایتی از تولید داخل و زمینه ساز ایجاد اشتغال برای جوانان باشد.
نظر شما