به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، علیرضا درویش نژاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در این آیین گفت: یکی از دغدغه های همیشگی و تاریخی محققان و نویسندگان حوزه خلیج فارس، دستیابی به مراکزی بوده که در آنجا این امکان برای آنها فراهم باشد که با توجه به گستردگی و تنوع موضوعات حوزه خلیج فارس بتوانند در یک جایگاه مشخص و یک جا به منابع مکتوب و یا دیجیتال دسترسی داشته و این آثار متنوع و پراکنده در مکانی آرشیو و برای استفاده علاقمندان در اختیار آنها قرار داده شود.
وی افزود: حساسیت موضوع خلیج فارس و غیرت ملی و تاریخی محققان در داخل و خارج از کشور باعث شده بحمد الله هر ساله بر میزان تولید آثار مربوط به خلیج فارس و چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی افزوده شود.
درویش نژاد ادامه داد: گردآوری و آرشیو این آثار در یک مجموعه تخصصی یکی از آرزوهای اهالی مطالعه و تحقیق و فعالیت در این زمینه بوده که تأسیس کتابخانه تخصصی خلیج فارس قدمی کوچک برای دستیابی به این هدف است.
به گفته وی؛: این کتابخانه تخصصی به اهتمام انجمن نویسندگان و مولفان هرمزگان و مساعدت های مناسب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان و مراکز تخصصی و تحقیقاتی و دانشگاهی مربوطه فعالیت خود را از امروز آغاز کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان گفت: این کتابخانه در دو بخش آثار منابع کتابی که بالغ بر ۱۸۰۰ کتاب چاپی و حدود۲۰۰۰ کتاب دیجیتالی در حوزه های مختلف مطالعاتی خلیج فارس از جمله: فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، امنیتی و ... است که طبقه بندی گردیده اند.
درویش نژاد اظهار کرد: آثار دیگری نیز در بخش مقالات جمع آوری گردیده است که با زبان های مختلف می تواند مورد استفاده محققین و اندیشمندان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: البته با توجه به اینکه برخی از آثار ارزشمند و قدیمی در حوزه خلیج فارس در کتاب خانه های شخصی نگهداری می شوند، این کتاب خانه تخصصی آمادگی دارد این آثار را به نام اهدا کننده در این کتابخانه نگهداری و فرصت بهره برداری برای استفاده کنندگان را فراهم سازد.
گفتنی است؛ افتتاحیه هشتمین جشنواره بین المللی فرهنگی – هنری خلیج فارس با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی در حال برگزاری است.
نظر شما