به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، سیدمحمود حسینی، یکی از نامزدهای شهرداری تهران در شصت و یکمین جلسه شورای شهر تهران با ارایه برنامههایش در این بخش گفت: تهران برای همه با مشارکت همه شعاری است که برای حضور در مجموعه شهرداری انتخاب کرده ام.
وی با بیان اینکه تهران به یک ابرشهر تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: زمانی که از ابرشهر صحبت می کنیم به معنای آن نیست که باید یک ابرمرد نیز مسئولیت آن را به عهده بگیرد.
حسینی با بیان اینکه با استفاده از مدیریت راهبردی، مشارکتی و مشورتپذیر و استفاده از تجربه دنیا می توان مشکلات شهر تهران را حل کرد، خاطرنشان کرد: کیفیت زندگی شهروندان تهرانی به شدت پایین آمده است و این در حالی است که نمی توان این پیچیدگی را با سنت و شیوه گذشته انجام داد.
حسینی با اشاره به انتخاب مردم با رویکرد اصلاح طلبانه در شورای شهر گفت: اعضای شورای شهر تهران تلاش می کنند تا پاسخگوی این رویکرد و انتظار مردم باشند، بنابراین شهردار نیز باید این انتظارات را تامین کند.
حسینی با اشاره به برنامههای خود در عرصه مدیریت شهری گفت: عدالت، مشارکت، امنیت، چابکسازی و تخصصیسازی از برنامه هایی است که برای مجموعه شهرداری تهران در نظر گرفته ایم و همچنین باید نظام ارزیابی و عملکرد مالی را در مجموعه شهرداری تهران مستقر کنیم.
نامزد شهرداری تهران با بیان اینکه باید نقش سازمان ها و شرکت ها در شهرداری شفاف شود، تاکید کرد: استفاده از شهر هوشمند یکی از ابزارهای این کار است.
وی با بیان اینکه استفاده از فناوری های روز و ابزارهای فنی به افزایش کیفیت زندگی مردم در شهر هوشمند کمک می کند، افزود: داده ها یکی از سرمایه های شهرداری است که کمتر به آن توجه شده بنابراین باید الگوی سلیقه ای مدیران به استفاده از داده ها تغییر کند.
حسینی با اشاره به سه محور اصلی برنامه های خود در شهرداری تهران گفت: بازآفرینی شهری با رویکرد محله محوری، اقتصاد شهری و منابع پایدار، کاهش مسئله ترافیک و آلودگی هوا و توجه به مسایل زیست محیطی سه رویکرد با برنامه اصلی بنده در مجموعه شهرداری خواهد بود.
حسینی ادامه داد: رویکرد محله محوری در بحث بازآفرینی شهری باید مورد توجه قرار گیرد و از این ظرفیت در اداره شهر تهران باید استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه باید رویه احداث بزرگراه و سازه های سنگین را تغییر دهیم، اظهار داشت: در حال حاضر دوره احداث بزرگراه و سازه های سنگین تغییر کرده است.
وی ادامه داد: ایمنی و تاب آوری، عدالت در دسترسی به اطلاعات، توسعه متوازن مناطق و محلات، احیای هویت محله، تدوین سند همکاری بین تشکل های مدنی و شهرداری، تشکیل شورای اجتماعی شهر تهران، ایجاد امید و ارتقای سلامت اجتماعی شهروندان، سیاستگذاری اجتماعی برای کاهش مسایل اجتماعی، کودکان کار و متکدیان و احیای فرهنگ تفریح و شادی از محورهای مورد توجه در حوزه بازآفرینی شهری می باشد.
وی آگاهسازی و آموزش شهروندان برای مواجهه با آسیب های اجتماعی و تربیت مراکز مشاوره و روانشناسی برای شهروندان را از دیگر موارد مورد توجه عنوان کرد و افزود: باید از مشارکت مردمی و نهادهای اجتماعی در شرایط تصمیم گیری و امور شهری استفاده کنیم.
حسینی توسعه پایدار اقتصاد شهری را از دیگر محورهای اصلی برنامههایش در شهرداری تهران عنوان کرد و گفت: مدیریت منابع و مصارف با هدف رونق اقتصادی شهر بر پایه ظرفیت های محلی، منطقه ای و ملی در این بخش مورد توجه قرار می گیرد و همچنین تلاش می کنیم تا از دادههای اقتصادی شهر استفاده کنیم.
وی ادامه داد: تشویق توسعه فعالیت های اقتصادی، ایجاد مرکزی برای فعالیت های اقتصادی شهر تهران، افزایش سهم درآمدهای شهرداری از ارزش افزوده شهر، ساماندهی مشاغل مزاحم و گردشگری درون شهری شهروندان از دیگر اقداماتی است که در توسعه پایدار اقتصاد شهری از آن استفاده می کنیم.
وی در خصوص کاهش ترافیک و آلودگی هوا و مسایل زیست محیطی گفت: روانسازی حمل و نقل عمومی، افزایش بهرهوری، توسعه حمل و نقل عمومی با اولویت حمل و نقل ریلی، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، گسترش زیرساخت ها و فرهنگسازی در استفاده از حمل و نقل عمومی از مواردی است که در این بخش به آنها توجه خواهیم کرد.
نظر شما