به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، کمیته پدافند غیرعامل این شهرستان صبح امروز (19 اردیبهشت) با حضور دستگاه های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
رضا حدادی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بیرجند در این جلسه با تاکید بر اهمیت و ضرورت پدافند غیرعامل، گفت: اولويت نخست پدافند غيرعامل، ايجاد امنيت و حفظ منابع انسانی است.
وی با بیان اینکه باید دستگاه های اجرایی برنامه های امسال خود در راستای پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرستان را به همراه پیشنهادات و اعتبارت موردنیاز به فرمانداری بیرجند منعکس کنند، افزود: مانور قطع برق مراكز حساس و مهم و مانور پناهگیری در ساختمان های مرتفع شهرستان در راستای پدافندغیرعامل تا سه ماه آینده اجرایی خواهد شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بیرجند ادامه داد: در چرخه مدیریت بحران بحث پیشگیری و آمادگی از اهمیت بالایی برخوردار هستند و باید مدنظر قرار گیرند.
حسین میری، معاون عملیات سازمان آتش نشانی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه برنامه های این سازمان در راستای پدافند غیرعامل در قالب همایش، آموزش، مانور و خرید تجهیزات است، عنوان کرد: در هفته پدافند غیرعامل امسال کلاس های آموزش عمومی برای مدارس برگزار می شود.
وی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات آتش نشانی خرید تجهیزات تخصصی است، گفت: در حال حاضر هیچ دستگاه مقابله با مواد شیمیایی نداریم و ناوگان سازمان نیز فرسوده است که باید برای رفع این مشکلات اعتباراتی تخصیص یابد.
حسن دلپسند، مسئول حراست شهرداری بیرجند نیز از برگزاری دوره های آموزشی با هدف آشنایی پرسنل شهرداری با مبانی پدافند غیرعامل خبر داد و افزود: نظارت در ساخت و سازها، احداث منبع ذخیره آب اضطراری در بعضی از پارک ها، احداث پنل خورشیدی در بعضی از پارکها برای مواقع اضطراری از دیگر اقدامات برای سال جاری است.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 100 میلیون تومان برای تجهیز آتش نشانی به تجهیزات مقابله با مواد شیمیایی اختصاص یافته که این تجهیزات تا شش ماهه آینده خریداری می شود.
گفتنی است همچنین در این جلسه دستگاه های اجرایی شهرستان از جمله برنامههای پدافند غیرعامل در سال جاری را تجهیز امکانات و تاسیسات مخابرات به آیتم های ایمنی با اختصاص 700 میلیون تومان، مانورهای عملیاتی و تامین آب اضطراری، مقاوم سازی خطوط انتقال آب، ارتقاء و بروزرسانی سیستم ها و تجهیزات کنترل مرکزی آب و فاضلاب، اتصال دو حلقه چاه آب دستگاه های اجرایی به شبکه آب شهری برای مواقع بحرانی، اجرای طرح اصلاح نژاد دامی، استفاده از اقلام اصلاح شده برای تولیدات بیشتر محصولات کشاورزی،نظارت بر نهالستان ها و استفاده و ترویج روش های نوین آبیاری اعلام کردند.
نظر شما