به گزارش خبرگزاری شبستان،حبیب یوسف زارهه عنوان داشت: این جایزه ادبی جشنواره خاصی است چرا که وابسته به نهاد و ارگان خاصی نیست و همه ساله به صورت خودجوش و گروهی در مسجد جوادالائمه برگزار میشود، نویسندگان دور هم جمع می شوند و برای شهیدی که دست به قلم بوده جشنواره برگزار می کنند و با یک نگاه ارزشی آثار برگزیده ادبیات داستانی را انتخاب می کنند.
وی اظهار داشت: سال گذشته هم جشنواره شهید ملک شامران راه اندازی شد که با الگو گرفتن از جشنواره غنی پور این اتفاق رخ داد تا یاد شهیدان نویسنده زنده برای همیشه نگاه داشته شود.
این نویسنده عنوان کرد: جشنواره شهید غنی پور امسال برای یازدهمین دوره برگزار می شود و از این جهت که جشنواره ای مردمی است، مغتنم است.
یوسف زاده ادامه داد: طی سالهایی که جشنواره غنی پور برگزار شده، آثاری که معرفی کرده آثار خوبی بوده اند که حتی بعدها در کتاب سال هم انتخاب شدهاند و این نشان از دقت نظر گروههای داوری جشنواره است.
بنا بر گزارش ستاد خبری یازدهمین دوره جشنواره کتاب سال شهید حبیب غنیپور، سردبیر مجله رشد نوجوان با بیان اینکه جا دارد بخشهای دیگر هم به جشنواره غنی پور اضافه شود، گفت: یکی از مشکلات این جشنواره بودجه است که دست برگزار کنندگان را بسته است.
وی افزود: خیلی از داوران و دبیران به احترام شهید غنی پور به صورت افتخاری به این جشنواره می آیند و اگر مشکل هزینه و بودجه نباشد جشنواره غنی پور می تواند توسعه پیدا کند.
پایان پیام/
نظر شما