به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجتالاسلام غلامرضا زاهدی امروز(25اردیبهشت) در نشست با مجریان و دبیران اجرایی گفتمانهای دینی مدارس سمنان با اشاره به اهمیت برگزاری گفتمانهای دینی در راستای پاسخگویی به شبهههای دینی جوانان و نوجوانان تصریح کرد: اجرای طرح ملی گفتمانهای دینی در سطح مدارس و مساجد گام موثری برای رشد و پویایی دانشآموزان به شمار میرود.
وی اجرای گفتمانهای دینی بهترین راه پاسخگویی به شبهههای نسل امروز دانست وگفت: دو هزار و ۴۰۰ دانشآموز دختر و پسر در مقطع متوسطه دوم در گفتمانهای دینی این اداره طی سال تحصیلی جاری شرکت کردند.
وی استقبال دانشآموزان، مدارس، مشاهده آثار مثبت برگزاری این گفتمانها، رغبت بیشتر اولیاء، تلاش برای افزایش جذابیت مباحث مطروحه در این گفتمانها، استفاده از اساتید مجرب و ترجیحاً جوان و ... را در زمره دلایل افزایش استقبال از گفتمانها عنوان کردوافزود: دانشآموز از مقطع متوسطه دوم طی سال تحصیلی ۹۶-۹۷ تحت تعلیم گفتمانهای دینی قرار گرفتند که البته این گفتمانها همچنان ادامه دارد.
زاهدی با یادآوری اینکه درسال تحصیلی جاری ۸۰۰ دانشآموز پسر، یک هزار و ۶۰۰ دانشآموز دختر، ۶۰۰ نفر از اولیاء دانشآموزان و ۲۰۰ نفر از مربیان مدارس در گفتمانهای دینی تبلیغات اسلامی سمنان حضور یافتند خاطرنشان کرد: این گفتمانها در ۲۰ مدرسه و ۲۳جلسه آموزشی طی سال تحصیلی ۹۶-۹۷ برگزارشده است.
رئیس تبلیغات اسلامی سمنان از بهکارگیری ۶۰ استاد مجرب در گفتمانهای دینی تبلیغات اسلامی سمنان طی سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت: اعتیاد و معضلات اجتماعی، فضای مجازی، مهدویت، اخلاق اسلامی، سبک زندگی اسلامی، احکام دینی، رفتار با والدین، دشمنشناسی و بصیرت افزایی، سواد رسانهای و ... در زمره مباحث مطروحه در گفتمانهای دانشآموزی تبلیغات اسلامی سمنان هستند.
وی ضمن تأکید بر اهمیت تغذیه فکری صحیح نوجوانان و جوانان گفت: روشنگری دینی باید سبب اصلاح رفتارهای اجتماعی شود و نتیجه آن این باشد که آسیب های اجتماعی کاهش یابد.
زاهدی اظهار داشت: همانطور که در تعریف گفتمان آمده، واژه ای به معنای مجموعه یا دستگاهی بینشی محسوب می شود که از راه واژگان و گفتارهای نهادینه شده، بر ذهنیتها اثر میگذارد و برخی اوقات تأثیر آن گسترش می یابد همچنین باید در نظر داشت که گفتمان بر کل جامعه احاطه می یابد و یا بر دوره ای از تاریخ حاکم میشود.
وی با بیان اینکه در بحث گفتمان های دینی مدارس نیز در ابتدا باید با نیاز سنجی درست و با ارائه مناسب و علمی محتوا به اقناع ذهن دانش آموزان دست یافت بیان کرد: لذا می توان به نهادینه شدن آن در افکار و به تبع آن شخصیت دانش آموزان امید داشت که به طور حتم در چند سال آینده وقتی این دانش آموزان وارد صحنه کار و فعالیت های اجتماعی شدند این گفتمان ها فعالیت های این قشر را سمت دهی می کند و اینجاست که گفتمان ها تاثیر خود را بر جامعه، گذاشته است.
نظر شما