به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام اکرمی استاد حوزه علمیه در مراسمی با موضوع فضیلت ماه مبارک رمضان که در مسجد غدیر برگزار شد، گفت: امسال ماه شعبان و رمضان 29 روزه هستند.
وی با اشاره به آیه 185 سوره بقره « شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ وَ بَیِّناتٍ مِنَ الْهُدى وَ الْفُرْقانِ» درباره ویژگیهای ماه مبارک رمضان، عنوان کرد: رمضان تنها ماهی است که نام آن در قرآن آمده است.
حجتالاسلام اکرمی با بیان اینکه خداوند درباره ماه مبارک رمضان پکیجی درست کرده که همه مسائل را در آن آمده است، اظهار داشت: در قرآن خداوند درباره نماز و زکات به صورت متفرق و متعدد صحبت کرده اما درباره روزه 4 یا 5 آیه در سوره بقره کنار هم سخن گفته است.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه آیات مربوط به روزه در زمان بعثت نازل نشده بلکه پس از هجرت و در مدینه نازل شد، ابراز کرد: علت نزول آیات روزه پس از هجرت آمادگی مسلمانان برای روزه داری آن هم به مدت 30 روز بوده است.
وی افزود: ماه رمضان صرفا به روزه اختصاص پیدا نکرده است، بلکه در آن شبهای احیاء واقع شده، نزول قرآن، عید فطر و زکات آن، دعا و استجابت آن واقع شده است.
حجتالاسلام اکرمی با اشاره به اینکه خداوند در ماه مبارک رمضان ما را افزون بر تحمل گرسنگی و تشنگی ناشی از روزه به اعمال دیگری هم توصیه کرده است، بیان داشت: ماه رمضان زمان انسانسازی و خودسازی است و این امر با پرهیز از همه حرامها ممکن است، بر اساس روایات وارده در این ماه بالاترین و باارزشترین کارها اجتناب از حرامها است چراکه گناه بزرگترین آفت برای سعادت و پاکی انسان است.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه قطع رحم جزو گناهان کبیره است، گفت: در این ماه خداوند شما را دعوت میکند که به فقرا کمک کرده و انفاق کنید، در روایات است که فقرا در اموال شما حق دارند، هر کس روزهداری را ولو به نصف خرما افطاری دهد پاداش زیادی خواهد داشت.
نظر شما