فعالیت ۲۰ مرکز اورژانس اجتماعی در خوزستان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل بهزیستی خوزستان اظهار کرد: ۲۰ مرکز اورژانس اجتماعی، ۱۷ پایگاه خدمات اجتماعی در مناطق محروم و ۱۵ کلینک فعال مددکاری با ۴۵۰ متخصص مددکاری در سطح استان فعال هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، غلامرضا صدیق راد مدیرکل بهزیستی خوزستان امروز ( 26 اردیبهشت) در همایش مددکاری اخلاق اجتماعی در گیت بوستان اهواز، اظهار کرد: یشتر توجه‌ها معطوف به مقوله سلامت جسمی است، درحالی که سلامت روانی و اجتماعی نیز به اندازه سلامت جسمی مهم است.

 

وی با بیان اینکه سلامت اجتماعی باید در دل تحول نظام سلامت جای گیرد و اعتبار خاصی برای آن پیش‌بینی شود، افزود: در طرح نظام سلامت تنها به بیماری های جسمی توجه شده و جای سلامت اجتماعی در آن خالی است که باید تلاش کنیم تا جایگاه سلامت اجتماعی فعال و خوب دیده شود.

 

صدیق راد با اشاره به اهمیت سلامت روانی ، اذعان داشت: آسیب های اجتماعی پس از اقتصاد مقاومتی، یک راهبرد مورد توجه و مهم است که نشان دهنده اهمیت فعالیت های اجتماعی و فعالان این حوزه می باشد.

 

وی با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی تاکید کرد: در حال حاضر آسیب های اجتماعی تبدیل به بلا شده اند و به باتوجه به مسایل جدید حوزه اجتماعی نیاز به مددکاری و ورود افراد متخصص برای کنترل و حل آن ها بیشتر احساس می شود.

 

مدیرکل بهزیستی خوزستان با بیان اینکه سازمان بهزیستی در سه حوزه توانبخشی اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و معلولیت‌ها فعالیت می‌کند، بیان داشت:  20 مرکز اورژانس اجتماعی، 17 پایگاه خدمات اجتماعی در مناطق محروم و 15 کلینک فعال مددکاری با 450 متخصص مددکاری در سطح استان فعال هستند.

 

وی یادآور شد: سازمان بهداشت جهانی سلامت را در سه حوزه جسمی،روانی و اجتماعی تعریف می کند و می بایست در طرح نظام سلامت جایگاه مسائل اجتماعی به خوبی دیده شود.

 

صدیق راد تصریح کرد: مددکاری اجتماعی یک فن است و مسائل اجتماعی در حال حاضر متن واصل جامعه است، مددکاری تلاش توأم با عشق، صبر و تخصص برای یافتن مشکلات اجتماعی و اقدام برای رفع آنها است.

کد خبر 705969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha