خبرگزاری شبستان، مسجد و کانونهای مساجد: مسجد الحسین(ع) در سال ۱۳۴۸ با همت آیتالله سیدناصرالدین ابطحی و جمعی از خیرین در خیابان شوش تهران بنا شد.
این مسجد که سه نوبت در آن نماز جماعت اقامه میشود دارای شبستان و حیاط بزرگی است که سرتاسر آن بنرهای فرهنگی و تبلیغی نصب شده است.
آیت الله سیدمحمدعلی ابطحی؛ فرزند آیت الله سیدناصرالدین ابطحی و امام جماعت فعلی این مسجد در این باره، گفت: مردمی که به هر دلیل فرصت استفاده از سخنرانیهایی که در این مسجد برگزار می شوند را ندارند می توانند از آموزه های دینی که ما در قالب بنر در مسجد نصب میکنیم استفاده کنند.
حیاط مسجد الحسین(ع) بسیار زیباست با حوضی در میانه و چند گلدان کوچک و بزرگ در اطراف و همین زیبایی دلربایی می کند و حتما در جذب بیشتر مردم به این خانه خدا موثر است.
دور تا دور دیوارهای حیاط مسجد الحسین(ع) مزین است به آیات قرآن کریم و در گوشه ای از آن نیز تاریخ ولادت، شهادت یا وفات 14 معصوم (ع) و همچنین تاریخ برخی مناسبت های دینی دیگر نیز با خط زیبا حکاکی شده است.
این اقدامات ساده و خلاقانه و با هزینه کم این مسجد را به یک محیط فرهنگی و به تعبیر درست تر یک دارالتبلیغ کوچک تبدیل کرده است.
آیت الله سیدمحمدعلی ابطحی از زمان درگذشت پدرش در سال 1382 امام جماعت مسجد الحسین(ع) شده است و به ما به نقل از پدرش گفت مساجد باید هرچه بیشتر مردمی باشند و از توانمندی، نوآوری و ابتکار نسل جوان در اجرای برنامه آن استفاده شود.
سرویس بهداشتی این مسجد بسیار تمیز و مرتب است و خادم آن که تبعه افغانستان است، با دقت و وسواس بسیار در تمیزی و آراستگی این خانه خدا می کوشد.
مسجد الحسین (ع) نمونهای از مساجدی است که به همت پیران و جوانان توانسته برنامههای گوناگون در مناسبت های دینی و ملی برگزار کند؛ ضمن اینکه برنامه های رایج سایر مساجد مانند طرح تلاوت نور، قرائت ادعیه و زیارت ها و تفسیر قرآن کریم همه روزه در آن برگزار می شود.
سخن آخر اینکه، مسجد الحسین(ع) نمونهای ممتاز از بهرهمندی توامان از تجربه پیران و توانمندی جوانان است و ظاهر آراسته و برخورد مهربانانه امام جماعت، خادم و اعضای هیئت امنای آن احتمالا ریشه در همین ترکیب نو و جذاب دارد.
نظر شما