به گزارش خبرگزاری شبستان، اصغر امیرنیا مدیر بخش تبلیغ و هنر بیست و ششمین نمایشگاه قرآن، اهداف و برنامههای هنری و تبلیغاتی این دوره از نمایشگاه را تشریح و اظهار کرد: هدف نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم آشنایی مردم با آخرین دستاوردهای قرآن و عترت است.
وی با اشاره به اینکه ساختار نمایشگاه در این دوره به دو بخش محتوایی و اجرایی تقسیم شده است خاطر نشان کرد: بخش تبلیغ هنر شامل چهار کمیته محافل قرآنی، آثار فرهنگی؛ هنر و کارگاههای عملی؛ کودک و نوجوان؛ زنان و خانواده و کمیته محافل و مجالس است. همچنین مأموریتهای دیگری نیز درخصوص تهیه و توزیع قرآن و مصحف شریفه بر عهده این بخش گذاشته شده است.
مدیر بخش تبلیغ و هنر بیست و ششمین نمایشگاه قرآن کریم، توجه ویژه به قشر کودک و نوجوان را امری مهم توصیف و اظهار کرد: این قشر، آینده سازان کشور هستند و سرمایه گذاری برای آن ها از اهمیت ویژه ای برخورار است بنابراین در صورتیکه نمایشگاه قرآن بتواند خاطره خوشی را برای این گروه سنی فراهم کند نقش مهمی در آینده روشن آنها ایفاء کرده است.
امیرنیا آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با قرآن و عترت را امری بسیار مهم توصیف و خاطرنشان کرد: آموزش و حفظ قرآن از دیگر فعالیتهایی است که در سنین کودکی میتواند آینده کودکان و نوجوانان را درخشان کند؛ از آنجاکه برنامههای متنوعی در کمیته کودک و نوجوان نمایشگاه امسال تدارک دیده شده است والدین میتوانند با مراکز آموزشی و اصول مناسب آموزش قرآن به کودکان آشنا شوند.
وی در ادامه به اهم برنامههای کمیته زنان و خانواده پرداخت و افزود: نقش موثری که زنان در مدیریت خانه دارند بر کسی پوشیده نیست و همچنین نقش تربیتی مادران در کشور اسلامی؛ ما می توانیم بگوئیم که بانوان ما علاوه بر فعالیتهای اجتماعی از نقشهای مهم خود در خانه غفلت نمیکنند و در نمایشگاه امسال بخشهای متنوعی را شامل مشاوره و نشستهای تخصصی که سبک زندگی ایرانی و اسلامی را ترویج می کند برگزار میکنیم.
مدیر بخش تبلیغ و هنر در تشریح فعالیت های کمیته محافل گفت: برگزاری محافل و مجالس، فرصتی برای حضور علاقمندان در نمایشگاه است. برنامههای متنوع با معرفی خانوادههای قرآنی و تلاوت قرآن کریم قبل و بعد از اذان رونق بخش فضای نمایشگاه خواهد بود.
امیرنیا از استفاده از ابزار هنر برای ترویج پیامهای دینی در نمایشگاه قرآن خبر داد و تصریح کرد: زیبایی شناختی، تأثیر بسیاری بر مخاطب دارد و مردم در برنامههای متنوع از جمله کارگاه های هنری با هنرهای متعدد از نزدیک آشنا میشوند و در جریان تبلور ایده و تولید آثار هنری قرار میگیرند.
وی ادامه داد: رشتههای مختلف هنری در نمایشگاه امسال فعال خواهند بود و سعی شده است از مشارکت و همراهی موزههای آستان قدس و نظایر آن بهرمند شویم و در کنار آثار تجسمی، آثار نمایشی به مردم عرضه شود.
مدیر بخش تبلیغ و هنر نمایشگاه قرآن خاطر نشان کرد: ظرفیتهای متنوعی چون آثار هنری هنرمندان فرصت مغتنمی است تا مخاطب بر اساس ذائقه خود از این سفره گسترده استفاده کنند همچنین یک سینمای کوچک برای نمایش فیلم های کوتاه، داستانی، مستند و انیمیشن برای بازدیدکنندگان در نمایشگاه تدارک دیده شده است.
امیرنیا در پایان یادآور شد: نمایشگاه قرآن هم برای مخاطبین و بازدیدکنندگانی که از نزدیک تولیدات و آثار خلق شده را به تماشا می نشینند فرصت مطلوبی است و هم برای صاحبان آثار که می توانند محصول خود را در این نمایشگاه و نمایشگاههای آتی عرضه کنند.
بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور 20 موسسه بین المللی قرآنی از 7 کشور جهان از 29 اردیبهشت تا 14 خردادماه 97 در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برپا می شود.
نظر شما