به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، محمد امامی امین، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران امروز در حاشیه جلسه کارگروه اشتغال استان در جمع خبرنگاران گفت: این سومین جلسه کارگروه اشتغال استان تهران بود. موضوع ما رسیدگی به بررسی طرح هایی بود که سال 96 هم از سوی کمیته فنی تصویب و هم کارهای فنی آن در استان انجام شده است و برای اجرا و پرداخت ارسال شده بودند.
وی بیان کرد: ما یک مشت اشکال اساسی داریم اینکه متاسفانه بانک های استان تهران خود را متعهد نسبت به پرداخت این تسهیلات نمی بینند، بر همین اساس ما شاهد هستیم که مردم و متقاضیان وام دایم در شعب این بانک ها در حال رفت و آمد هستند و متاسفانه ما هیچ تعهد جدی برای پرداخت تسهیلات در سامانه نمی بینیم.
امامی امین در ادامه تصریح کرد: شاید بانک ها مشتریان ثابت خود را تامین کنند و پاسخگو باشند اما در طرح هایی مانند طرح اشتغال پایه دار که از سطح تسهیلات پایین است و از افراد کم برخوردار جامعه می باشند و می توانند با یک مبلغ جزیی تسهیلاتی دریافت کنند و اشتغالی برای خود ایجاد کنند؛ این طرح ها در بخش روستایی و عشایری به اشتغال مولد کمک می کند. ما هر چقدر بتوانیم اشتغال روستایی را تقویت کنیم به تبع آن مهاجرت نیز به شهرها کاهش می یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان تهران اظهار کرد: متاسفانه شبکه بانکی ما در استان تهران اهمیت این موضوع را درک نمی کنند، ضمن اینکه شاید آنها هم مشکلاتی در حوزه اعتبارات و نظام بانکی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در هر صورت دولت از کارگزاران خود انتظار خروجی طرح های خود را دارد و می خواهد نتیجه طرح هایی را که به تصویب رسانده است را عملا در کف جامعه ببیند.
امامی امین افزود: در حال حاضر نظام بانکداری استان تهران در ارایه تسهیلات به نسبت سایر استان ها کوتاهی داشته است لذا باید تلاش کنند تا موعد مقرر تمام طرح های خود را اجرایی کنند، ما هم پیگیری های لازم را خواهیم داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان تهران با بیان اینکه 224 میلیارد تومان اعتبار به حوزه روستایی و عشایری 48 میلیارد تومان هم به اشتغال خانگی تخصیص یافته است، گفت: اینها اعتبارات کم بهره (شش درصد هستند) بوده و مناسب شرایط ایجاد اشتغال در روستاها است چون حوزه اشتغال خانگی در روستاها نیاز به حمایت جدی تر دولت دارد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر دلایل عدم حضور مدیران استان تهران در جلسات کارگروه اشتغال استان اظهار کرد: یکی از مشکلات ما در استان تهران همین عدم حضور مدیران بانکی در جلسات می باشد. متاسفانه در استان تهران یک نماینده یا یک مدیر شعبه کل بانک ها را نداریم؛ مدیر شعبه غرب، شرق، جنوب و شمال داریم لذا یکی از مشکلات ما که نمی توانیم یک نظام فراگیر پرداخت داشته باشیم همین است، هماهنگی وجود ندارد.
وی در ادامه افزود: مدیران اعتباری به عنوان نماینده بانک ها انتخاب شدند، آنها هم به قدری گرفتاری دارند که نمی توانند بر شعب رسیدگی کنند، به همین دلیل با مشکل مواجه می شوند لذا بر همین اساس ما نامه ای نوشتیم و کتبا از مدیران عامل درخواست کردیم که یک نفر را به عنوان شعب کل استان انتخاب کنند. متاسفانه پاسخ دادند چون دستگاه ملی در استان است ما نمی توانیم نماینده انتخاب کنیم که البته این هم توجیه است، بنابراین بانک های استان تهران باید حتما یک نفر را به عنوان مدیر شعب کل استان تهران انتخاب کنند که ما هم دچار این مشکلات نشویم.
نظر شما