به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت الاسلام قاسم صالحی استاد حوزه و دانشگاه شب گذشته(۴ خرداد) در جلسه تفسیر قرآن کریم با موضوع سبک زندگی اسلامی در مسجد حسینی بیان داشت: زندگی از نظر قرآن به اقسام گیاهان، حیوانات و بعد از مرگ تقسیم شده است.
وی با بیان اینکه زندگی واقعی و لذت بخش، زندگی بعد از مرگ است، افزود: قرآن در سوره مبارکه مجادله می گوید که برخی از انسانها بعد از مرگ پشیمان می شوند و تازه متوجه می شوند که زندگی بعد از مرگ بوده است.
صالحی گفت: کسانی که اهل عمل صالح هستند قرآن می فرماید که به آنها زندگی پاک می دهیم.
وی افزود: در بعضی از روایات حیات طیبه به عنوان توفیق اطاعت از خداوند است و این بالاترین لطف خداوند به من و تو است؛ خیلی ها، توفیق روزه و عبادت و قرائت قرآن را ندارند ولی ما توفیق پیدا کرده ایم و در مسیر پیامبر، قرآن، اهل بیت، مسجد و ذکر قرار گرفته ایم و این والاترین توفیق است.
استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: در برخی از روایات رزق و روزی روزانه را به عنوان حیات طیبه یاد می کنند و در برخی روایات روزی حلال را به عنوان حیات طیبه ذکر کرده اند.
صالحی تصریح کرد: یکی از شاخصه های این دنیا این است که انسانها در دنیا مهمان است و آنچه که در اختیار او است از امکانات دنیوی باید به بعد خودش تحویل بدهد.
وی افزود: یکی دیگر از ویژگی های این دنیا این است که تمام آنچه در دنیا اتفاق می افتاد بر خلاف میل انسان است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ذکر گفتن موجب طراوت و شادابی و حیات طیبه می شود، ادامه داد: ذکر زبانی عالی ترین درجه ذکر است، بهترین درجه ذکر، ذکر قلب، ذکر چشم، ذکر اعضا و جوارح است.
نظر شما