درویشی، مسئول غرفه تعویض قرآن های فرسوده با نو، با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، گفت: چندین سال است که طرح تعویض قرآن های کهنه با قرآن های جدید در نمایشگاه قرآن انجام می شود.
وی با بیان اینکه در نمایشگاه امسال نیز این طرح در حال اجراست، افزود: بر این اساس بازدیدکنندگان می توانند قرآن های کهنه ای را که دارند، به نمایشگاه قرآن بیاورند و در ازای آن قرآن های جدید و نو دریافت کنند.
درویشی با اشاره به محدودیتی که در اجرای این طرح وجود دارد و استقبال زیاد خانواده ها، بیان کرد: این طرح صرفا برای خانواده هایی است که قرآنی مستعمل در منزل دارند و برای تعویض آن به نمایشگاه مراجعه می کنند.
وی با بیان اینکه به هر خانواده یک قرآن اهدا می شود، تصریح کرد: این طرح فقط برای تعویض قرآن کریم انجام می شود و تعویض مفاتیح و سایر کتب ادعیه امکانپذیر نیست.
مسئول غرفه تعویض قرآن های فرسوده اضافه کرد: قرآن های مساجد و حسینیه ها در این محل پذیرفته نمی شود و تقاضا می کنیم مساجد و حسینیه ها، قرآن های خود را برای تعویض به نمایشگاه نیاورند زیرا با توجه به محدودیت هایی که در این زمینه وجود دارد، تامین همه نیازهای متقاضیان امکان پذیر نیست.
وی همچنین از توزیع بسته های فرهنگی در این غرفه خبر داد و گفت: علاوه بر بسته های فرهنگی و برشورهای آموزشی، شهرداری اهواز اقدام به چاپ برخی کتب دینی مذهبی کرده که در این محل به صورت رایگان به مخاطبان عرضه می شود.
درویشی خاطر نشان کرد: بازدیدکنندگان از نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان، تا هشتم خرداد و پایان فعالیت نمایشگاه می توانند برای دریافت بسته های فرهنگی و تعویض قرآن های فرسوده به غرفه شهرداری واقع در طبقه فوقانی محل نمایشگاه قرآن و عترت مراجعه کنند.
گفتنی است، دوازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان، شامگاه یکشنبه (30 اردیبهشت) در موزه هنرهای معاصر اهواز افتتاح شد، این نمایشگاه با فعالیت بیش از 80 غرفه در زمینه کتاب و محصولات فرهنگی و قرآنی، صنایع دستی، عفاف و حجاب، کودک، لباس اسلامی و ... تا هشتم خرداد از ساعت 18 الی 24 پذیرای بازدید کنندگان است.
نظر شما