به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، عبدالرضا فرجیان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، شب گذشته (6 خرداد) در هفتمین یادواره شهدای قرآنی استان که در حاشیه برپایی دوازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان برگزار شد، گفت: خوزستان دارای 38 شهید فعال قرآنی است و بنیاد شهید برای گرامی داشت یاد و خاطره این شهدا هر ساله یادواره شهدای قرآنی را با محوریت یک شهید قرآنی برگزار می کند.
وی با اشاره به اینکه این یادواره هر سال در حاشیه نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان با حضور خانواده های شهدا برگزار می شود، افزود: هفتمین یادواره شهدای قرآنی، با محوریت شهید حمیدرضا فاطمی اطهر از شهدای مدافع حرم برگزار شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، هدف از برگزاری این یادواره را نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت و اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دانست و تصریح کرد: بسیاری از شهدای قرآنی ما، مروجان امر به معروف و نهی از منکر بودند.
وی ابراز امیدواری کرد بتوانیم جوانان امروز را که آینده سازان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند، برای ادامه راه شهدا آماده کنیم و ادامه داد: دشمنان هنوز دست از تهدید نظام برنداشتند و هر روز از نقطه ای جدید تهدیدی صورت می گیرد که لازمه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، همین است.
وی با بیان اینکه اگر این یادواره ها نبودند امروز شاهد جانفشانی رزمندگان در جبهه مقاومت در خارج از مرزها نبودیم، اظهار کرد: امروز بالغ بر 2 هزار شهید و بیش از سه هزار جانباز در کشور در راه دفاع از حریم ولایت و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در خارج از مرزها تقدیم کردیم.
فرجیان، با اشاره به اینکه شهدای مدافع حرم با به خطر انداختن جان خود، امنیت را برای کشور به ارمغان آورند و میهن اسلامی ما را بیمه کردند، اذعان داشت: امیدواریم بتوانیم همچنان در راستای ترویج و توسعه فرهنگ شهادت گام برداریم و دین خود را به شهدا ادا کنیم.
همچنین کهزاد سروستانی، جانشین دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر خوزستان، با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم، گفت: شهدا زنده اند و ناظر بر اعمال ما هستند و یاد شهیدان هیچ گاه از اذهان پاک نمی شود.
وی با بیان اینکه شهدا نه فقط در دوران دفاع مقدس بلکه در سرزمین حرمین شریفین در عراق و سوریه هم برای دفاع از حریم عصمت و طهارت (ع) و ناموس خود در مقابل تکفیری ها، جان خود را فدا کردند، افزود: در این دوران حداقل کاری که می توانیم انجام دهیم، عمل به وصیت نامه های شهداست.
سروستانی، با اشاره به اینکه شهدا در وصیت نامه های خود به دو نکته مشترک اشاره کردند، ادامه داد: اولین سفارش مشترک شهدا حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان هدیه ای الهی است، همچنین شهدا تاکید داشتند که گوش به فرمان ولایت باشیم.
وی با بیان اینکه اگر به این دو وصیت شهدا عمل کنیم می توان ادعا کرد که به وظیفه خود و وصیت نامه شهدا عمل کردیم، اذعان اشت: شهدا برای دفاع از ارزش های اسلامی، دفاع از دین و احیای امر به معروف و نهی از منکر جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و به شهادت رسیدند.
شعرخوانی توسط فرزند شهید، اجرای گروه تواشیح، پخش نماهنگ از شهید حمیدرضا فاطمی اطهر و تجلیل از خانواده شهدای قرآنی استان از جمله برنامه های این مراسم بود.
نظر شما