دولت برای حل مشکلات صنعت پتروشیمی اهتمام جدی دارد

خبرگزاری شبستان: معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه دولت برای حل مشکلات صنعت پتروشیمی اهتمام جدی دارد، گفت: در مقطع فعلی نیاز جدی داریم که ارز صادرات محصولات پتروشیمی به چرخه اقتصاد کشور وارد شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه دیدار اعضای انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با معاون اول رییس جمهور ظهر امروز برگزار شد. اسحاق جهانگيري صنعت پتروشيمي را يكي از صنايع مهم و پيشران در توسعه كشور برشمرد و از اهتمام جدي دولت براي حل مشكلات و رفع دغدغه هاي اين صنعت خبر داد.

معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه هم اكنون در شرايط جديدي قرار داريم و دشمنان به دنبال اعمال فشارهايي بر اقتصاد كشور و بخصوص صنعت نفت، گاز و پتروشيمي هستند، تصريح كرد: انتظاري كه از مديران زبده و كارآمد كشور وجود دارد اين است كه از همين نقطه كه دشمن تلاش مي كند به اقتصاد كشور آسيب وارد كند براي پيشرفت و توسعه استفاده كنيم.

انتظاري كه از مديران زبده و كارآمد كشور

وي با تاكيد بر اينكه در مقطع فعلي نياز جدي داريم كه ارز حاصل از فروش محصولات صنعت پتروشيمي به چرخه اقتصاد كشور وارد شود،‌ افزود: دشمنان هدف گذاري كرده اند كه به منابع ارزي ما آسيب وارد كنند و انتظار دولت از مديران صنعت پتروشيمي اين است كه بيش از آنكه به منافع بنگاه هاي اقتصادي خود توجه كنند منافع ملي كشور را در نظر گيرند چرا كه منافع شخصي و صنفي در شرايطي مي تواند مفيد باشد كه منافع ملي كشور تامين شده باشد.

جهانگيري مديران صنعت پتروشيمي كشور را مديراني با سابقه و تلاشگر توصيف كرد و با بيان اينكه صنعت پتروشيمي نقش پر اهميتي در آينده صنعتي ايران دارد، اظهار داشت: صنعت پتروشيمي همواره از نقش پراهميتي در اقتصاد كشور، صادرات و اشتغال زايي برخوردار بوده است.

معاون اول رييس جمهور ادامه داد: در مقطع فعلي و در شرايطي كه دشمن قصد دارد فشار خود را بر اقتصاد كشور مضاعف كند نيازمند اجماع ملي در داخل كشور هستيم و با توجه به اينكه ما مسئولين اداره كشور هستيم بايد در شرايط خاص فعلي سياست هايي متناسب با شرايط روز اتخاذ كنيم و كشور را به پيش ببريم.

در اين جلسه كه وزير نفت و رييس كل بانك مركزي نيز حضور داشتند رييس هيات مديره، دبيركل انجمن صنفي كارفرمايي صنعت پتروشيمي گزارشي از آخرين وضعيت صنعت پتروشيمي ارائه كرد و گفت: براي اينكه بتوانيم با رقباي خود در كشورهاي ديگر رقابت كنيم نيازمند حمايت دولت هستيم.

وي با اشاره به اينكه در حال حاضر 63 طرح در صنعت پتروشيمي و با پيشرفت 60 تا 90 درصد در دست اجرا وجود دارد، خاطر نشان كرد: براي تكميل اين طرح ها 25 ميليارد دلار منابع مالي نياز است و در قالب برنامه ششم توسعه نيز 42 طرح پتروشيمي ديده شده كه اجراي آنها 58 ميليارد دلار منابع مالي نياز دارد كه البته با تكميل اين طرح ها ظرفيت توليد پتروشيمي به 230 ميليون تن خواهد رسيد.

دبير كل انجمن صنفي كارفرمايي صنعت پتروشيمي منطقي شدن قيمت خوراك و ارائه تضمين از سوي دولت براي استفاده از تسهيلات مالي خارجي را از جمله نيازهاي اصلي صنعت پتروشيمي برشمرد و خواستار توجه و حمايت هر چه بيشتر دولت به دست اندركاران اين صنعت شد.

رييس هيات مديره و برخي اعضاي انجمن صنفي كارفرمايي صنعت پتروشيمي نيز در اين نشست دغدغه ها و نيازهاي خود را مطرح كردند و مقرر شد جلسه اي با حضور نمايندگان وزارت نفت، بانك مركزي، سازمان برنامه و بودجه، معاونت نظارت و هماهنگي معاون اول رييس جمهور و نمايندگاني از انجمن صنفي كارفرمايي صنعت پتروشيمي برگزار شود تا براي حل دغدغه ها و مشكلات اين صنعت چاره انديشي شود.


در اين جلسه همچنين مديران صنعت پتروشيمي كشور به آمادگي شركت هاي پتروشيمي براي بازگرداندن ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشيمي به چرخه اقتصاد كشور به نرخ رسمي و مصوب تاكيد كردند.

کد خبر 708372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha