خدیجه علیزاده، داور قرآنی هفتمین جشنواره قرآن (مدهامتان) کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز (8مهر) به خبرنگار شبستان در خصوص اهمیت جشنواره جوانان در رشته های مختلف و تاثیر پذیری آن در مقابله با جنگ نرم، گفت: برپایی جشنواره های قرآنی بسیار مفید و موثر در راستای تثبیت فرهنگ اعتقادی مردم جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان خواهد بود و همچنین سوق دادن آنها به سمت و سوی مساجد و کانون های مساجد از جمله راهکارهای مهم در این زمینه خواهد بود.
وی همچنین پیرامون میزان اهمیت برپایی جشنواره جوانان و مساجد و میزان تاثیر پذیری آن در افزایش بصیرت جوانان خاطر نشان کرد:انتظار می رود چنین مسابقاتی با محتوا ویژه ابتدا در سطح مساجد سپس در شهر و استان برگزار شود و در این راستا جهت ترویج و آمادگی اذهان عمومی افراد اطلاع رسانی صورت گیرد.
داور قرآنی جشنواره مدهامتان در ادامه افزود: بایستی جهت فرهنگ سازی چنین جشنواره هایی و همچنین خروجی مثبت، تبلیغات وسیعی صورت گیرد و لازمه خروجی تاثیر گذار و افزایش بصیرت در جوانان و برپایی این گونه جشنواره ها و مسابقات قرآنی دارا بودن هدف، برنامه ریزی مطلوب،دقیق و تلاش مضاعف است.
علیزاده در خصوص اهمیت برپایی جشنواره های قرآنی در رشته های مختلف و تاثیر آن در جذب جوانان و نوجوانان به مساجد، تاکید کرد:اگر حد برگزاری تعداد جشنواره ها رعایت نگردد و از حد مطلوب گذر کند سبب خستگی و انزجار در شرکت کنندگان می شود و به طور حتم نتیجه عکس دارد و باید توجه داشت تا این مسابقات اجباری نباشد و به صورت ویژه، خاص و متنوع شکل بگیرد.
این مسئول قرآنی عنوان کرد: جشنواره های قرآنی دارای اهمیت بسزا و ویژه ای است و جهت توجه به فرهنگ قرآنی باید در کلیه مساجد تا حد امکان مجامع و جلسات قرآنی برپا شود و نهاد مربوطه نسبت به نظارت و ارزیابی آن به طور کامل اشراف داشته باشد.
وی وجود برنامه های سازنده و برگزاری مجامع قرآنی در مساجد، مسابقات، اردوها و تشویق ها را بسیار کارساز در خصوص جذب جوانان و نوجوانان و حتی سنین دیگر به مساجد دانست.
وی خواستار شد تا این گونه جشنواره های مفید با برنامه ریزی بهتر و بیشتر گام به جلو بردارند و تبلیغات و اطلاع رسانی در این حوزه در سطح شهرستان و کلیه مساجد پررنگ تر باشد و به امید جهانی شدن تعالیم قرآنی در سطح جوامع و تشویق جوانان در این عرصه ساعی تر و کوشا تر واقع شوند.
پایان پیام/
نظر شما