وحدت مدیریت فرهنگی در مساجد، لازمه موفقیت فعالیت های درون مسجدی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، بر ایجاد وحدت مدیریت فرهنگی در مساجد تاکید کرد و گفت: این وحدت مدیریت در وهله نخست باید در سطح مدیران مساجد محقق شود و پس از آن به فعالان مساجد تسری یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حسین فرخنده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی امروز چهارشنبه (۹ خرداد)  در نشست ستاد اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد یکی از ساختارها در راستای ترویج فرهنگ دینی است که ظرفیتی فراهم برای پیشبرد اهداف عالیه نظام و انقلاب است.

 

وی با اشاره به فعالیت ۳۶۱ کانون فرهنگی و هنری در مساجد خراسان شمالی این تعداد کانون را به عنوان ۳۶۱ مدیر و پایگاه مردمی معرفی کرد که می توانند کارهای فرهنگی و هنری را پیش ببرند.

 

فرخنده با بیان اینکه اگر دامنه فعالیت های فرهنگی و هنری را گسترش ندهیم، با منابع محدودی که در اختیار دولت است نمی توان اهداف فرهنگی مدنظر را محقق کرد، اظهارداشت: بهره گیری از مشارکت های مردمی یکی از راه های پیشبرد اهداف و ترویج ارزش ها در جامعه است که به عنوان فلسفه تشکیل کانون های مساجد به شمار می رود.

 

وی ۳۶۱ کانون فرهنگی و هنری را به عنوان ۳۶۱ پایگاه اوقات فراغت نام برد که انتظار می رود با هم افزایی و همکاری سایر نهادها و دستگاه ها و بهره گیری از همه ظرفیت های موجود بتوان به اهداف تشکیل این نشست رسید.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی بر ایجاد وحدت مدیریت فرهنگی در مساجد تاکید کرد و گفت: این وحدت مدیریت در وهله نخست باید در همین جلسات محقق شود و پس از آن به فعالان مساجد تسری یابد.

 

فرخنده، با تأکید بر تقویت منظومه فرهنگی در مساجد، بر بهره مندی از ظرفیت انجمن های هنری، هنرمندان و نخبگان برای فعالیت های اوقات فراغت تأکید کرد و افزود: در جذب جوانان به فعالیت های مسجدی، برنامه های شادی آفرین و نشاط آور و متناسب با نیاز نسل جوان مدنظر قرار بگیرد.

 

هاشم شیرازیان، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی هم در ابتدای این نشست هدف از تشکیل این جلسه را هم افزایی و همکاری نهادهای فرهنگی در راستای بهره وری مطلوب از ظرفیت ها در حوزه مساجد اعلام کرد.

 

 وی با بیان اینکه در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت، فعالیت ها علاوه بر حوزه فرهنگی در حوزه هنری هم برنامه ریزی شده است، افزود: امسال تلاش داریم در رشته های هنری ورود جدی تری در برنامه های اوقات فراغت داشته باشیم.

 

شیرازیان با اشاره به تدوین سند تحول ستادعالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد، شبکه سازی، کشف و پرورش استعدادها و توانمندی ها، تقویت خلاقیت ها و توجه به مهارت آموزی را از جمله مهم ترین اولویت ها ذکر کرد.

 

در ادامه این نشست نمایندگان دستگاه های عضو ستاد، به تشریح ظرفیت ها و بیان دیدگاه و نظرات خود حول فعالیت ها و برنامه های اوقات فراغت پرداختند.

 

 

کد خبر 708563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha