سیاست صهیونیسم، انتشار دروغ در قالب خبر است

یک مدرس روزنامه نگاری با بیان اینکه سواد رسانه ای نجات بخش جامعه است، اظهار کرد: انتشار دروغ در قالب خبر سیاست صهیونیسم است و سواد رسانه ‌ای مخاطب، این حربه را خنثی می کند.

هادی طوماری، مدرس روزنامه نگاری و رسانه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان از گیلان، اظهار کرد: رسانه های وابسته به سلطه گران و لابی صهیونیست در دنیا واقعیت خبری نیستند اما به شیوه های واقعی بر مردم اثر می گذارند، تمام پیام ها توسط دست اندرکاران رسانه بدون خواست و اراده مخاطبان تولید می شوند و سواد رسانه ای مخاطبان این مسئله را آشکارتر از همیشه نموده است.

 

وی به ماهیت انتشار دروغ در قالب خبر رسانه‌ های صهیونیستی غربی اشاره و تاکید کرد: رسانه های غربی روزانه هزاران خبر را در قالب اطلاعات مدیریت شده منعکس می کنند و هدف از این اقدام این است که افکار عمومی در انبوه اطلاعات سردرگم شود و نتوانند حق را از باطل تشخیص دهد.

 

وی خاطرنشان کرد: نمونه ایجاد این سردرگمی توسط رسانه های غربی، در انتشار دروغ در قالب خبر علیه منافع ملی جمهوری اسلامی ایران دیده می شود.

پژوهشگر حوزه رسانه با اشاره به اینکه رسانه های غربی واقعیت را بازسازی کرده و رابطه معناداری میان شیوه ارائه وقایع به وسیله رسانه ها با شیوه درک مخاطبان رسانه وجود دارد، تصریح کرد: زمانی که ملتی درک مستقیمی از مسائل را نداشته باشند، درنتیجه رسانه ها واسطه درک آنها خواهند بود و این همان چیزی است که استکبار در پی بی سوادی رسانه ای برخی ملت‌ ها پیگیری می کند.

طوماری با بیان اینکه سواد رسانه ‌ای نجات بخش جامعه است، گفت: هدف سواد رسانه ای تنظیم یک رابطه منطقی و مبتنی بر هزینه و فایده است.

سواد رسانه ای غرب را درهم کوبیده است
مدرس روزنامه نگاری و رسانه، بیان کرد: سواد رسانه ای و تشخیص قلبی یک ملت از ماهیت رسانه های غربی که با اتاق فکری صهیونیستی هدایت می شوند بنگاه های خبر پراکنی غربی را سخت شکست داده و به فکر فرو برده است.

 

وی با اشاره به اینکه هم اکنون هزاران اندیشکده، اتاق فکر، مراکز سیاست های راهبردی و گروه های تخصصی جنگ نرم با صرف هزینه های زیاد از محل بودجه های کشورهای غربی در تلاش برای طراحی و اجرای سناریوهای جنگ نرم علیه کشور ایران اسلامی هستند، یادآوری کرد: تاکنون و با بیداری و هوشیاری ملت، سواد رسانه ای و بصیرت انقلابی مردم، غربی ها در این عرصه شکست سنگینی را متحمل شده اند.

پژوهشگر حوزه رسانه، تصریح کرد: سواد رسانه‌ ای یک نوع درک متکی بر مهارت است که ملت ایران اسلامی با بصیرت انقلابی براساس آن انواع رسانه‌ ها را از یکدیگر تمیز دادند و انواع تولیدات رسانه ‌ای را از یکدیگر تفکیک و شناسایی کردند که بنگاه های خبری از این هیمنه بصیرتی ملت ایران متحیر است.

رسانه ها، رکن اصلی ثروت آفرینی هستند
طوماری با اشاره به اینکه رسانه ‌ها می توانند با گفتمان ‌سازی و بستر سازی فرهنگی، راه ‌های صحیح و مطلوب تولید ثروت برای اقشار مردم را ترویج کنند، تاکید کرد: رسانه های همچنین می توانند کارآفرینی، نوآوری و اشتغال زایی را مورد تشویق قرار دهند تا قدرت اقتصادی مردم که در طول 32 سال انقلاب اسلامی بهبود و تقویت شده در سال جهاد اقتصادی با جهشی جهادی مواجه شود.

 

وی، افزود: افزایش سطح تعامل دستگاه‌ های اجرایی، قانون‌ گذاری، قضایی، مردمی، غیر انتفاعی و خصوصی کشور برای تحقق آرمان جهاد اقتصادی، در چارچوب یک راهبرد منسجم رسانه ‌ای قابل پیگیری است.

پژوهشگر حوزه رسانه، ادامه داد: رسانه‌ ها باید منادی خیزش و همراهی توده‌ های مردم برای اصلاح ساختار اقتصادی باشند، با آنکه مردم به خوبی نشان داده ‌اند که با هر طرح اقتصادی که منجر به بهبود وضعیت اقتصادی کشور شوند همراه و همگام‌ هستند.

وی به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال جهاد اقتصادی اشاره و اظهار کرد: رسانه‌ ها مانند دیگر نهاد ها و سازمان ‌ها وظیفه‌ مهمی بر عهده‌ دارند و تبیین و تفهیم، استنتاج، استخراج، پوشاندن نقاط ضعف و برجسته کردن نقاط قوت و ایجاد انگیزه در میان مردم برای انجام فعالیت‌ های اقتصادی از جمله مسئولیت ‌های رسانه‌ ها به شمار می ‌رود.

مدرس روزنامه نگاری و رسانه، تاکید کرد: پیگیری برنامه ‌های مهم اقتصادی از جمله چشم‌انداز سیاست‌ های کلی اصل 44، خصوصی ‌سازی، پرداختن به موضوع الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و برنامه پنجم توسعه تا مرحله اجرایی شدن از اقداماتی است که اصحاب رسانه با پیگیری آنها می‌توانند در تحقق جهاد اقتصادی گام بردارند.

شیطنت ‌های رسانه‌ های غربی بی پاسخ نمی ماند
طوماری با اشاره به وظیفه آگاه سازی رسانه‌ ها، تصریح کرد: شیطنت‌ های رسانه‌های غربی در انتشار دروغ به جای خبر نباید بی پاسخ بماند و رسانه‌های داخلی باید نسبت به این موضوعات حساس باشند.

وی با بیان اینکه در قانون مطبوعات، مسأله "روشن ساختن افکار عمومی" و آگاهی ‌بخشی به جامعه از شأنیت بسیار بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: این مقوله به اندازه ای حساس است که در قانون مطبوعات، اولین رسالت تعریف شده برای مطبوعات، همین موضوع عنوان شده است.

پژوهشگر حوزه رسانه، گفت: آگاهی ‌بخشی به جامعه و افکار عمومی همواره از سوی نخبگان و برترین های آن جامعه صورت می‌گیرد که به طور یقین خبرنگاران و رسانه‌ های گروهی در هسته این لایه برگزیده اجتماعی هستند.

مدرس روزنامه نگاری و رسانه در پایان، اذعان کرد: رسانه ‌نگاران در هر شکلی که فعالیت کنند، گروه مرجع اجتماع به شمار می‌آیند و باید پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.
 

پایان پیام/

کد خبر 70857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha