راه اندازی موج علوم انسانی اسلامی در حوزه های علمیه/تبدیل فیضیه به محل برپایی کرسی های علمی

خبرگزاری شبستان: قصد داریم از یک سو مدرسه فیضیه به محل عرضه کرسی های علمی تبدیل شده و از سوی دیگر در دانشگاه های سراسر کشور برای حوزه های علمیه امکان برگزاری کرسی های آزاداندیشی و همچنین بحث و تبادل نظر و انتقال مطالب فراهم کنیم.

به گزارش گروه اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرسول هاجری، دبیر انجمن های علمی حوزه های علمیه سراسر کشور با حضور در این پژوهشگاه با آیت الله علی اکبر رشاد دیدار و گفت وگو کرد.

 

هاجری در این دیدار بررسی دقیق کتب و معرفی آثار و ترویج نظریه ها را از اهداف عمده دبیرخانه انجمن های علمی حوزه و دانست و افزود: تاکنون ۱۵۰۰  اثر از آثار برگزیده  ۵ مرکز برگزیده پژوهشی کشور دریافت شده است. تلاش برای معرفی  و مباحثه حول این آثار اولویت حوزه و انجمن های علمی است. ما درصدد آن هستیم که مباحث عالی علوم اسلامی به داخل استان ها و حوزه های سراسر کشور برده شود تا یک موجی ایجاد شود.

 

وی تصریح کرد: همچنین قصد داریم از یک سو مدرسه فیضیه به محل عرضه  کرسی های علمی تبدیل شده و از سوی دیگر در دانشگاه های سراسر کشور برای حوزه های علمیه امکان برگزاری کرسی های آزاداندیشی و همچنین بحث و تبادل نظر و انتقال مطالب فراهم کنیم.

 

همچنین، در این دیدار آیت الله علی اکبر رشاد نیز ضمن تشکر از پیگیری های مجدانه حجت الاسلام والمسلمین هاجری و زحمات حجت الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی، دبیر همایش کتاب سال حوزه، بیان کرد: ما در حوزه و امور دینی باید به دنبال قالب مناسب باشیم تا بتوانیم دستاورد های خود را به نحو مطلوب دسته بندی و ارائه دهیم؛ به نظر می رسد انجمن های علمی با این روند به دنبال اصلاح نقاط ضعف مذکور است. دبیرخانه انجمن ها اگر بتواند تولیدات حوزه و دستاورد های حوزه را ترویج کند بسیار موثر خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه برخی از آثار پژوهشگاه وجهه و اعتبار جهانی دارد، خاطرنشان کرد: جریان تحول در پژوهشگاه از سال گذشته آغاز شده و این تحول کاملا محسوس و مشهود است و  در سال جاری نیز پژوهشگاه  و حوزه تهران  در بحث کرسی های آزاداندیشی و نقد و نظریه در کشور ممتاز و اول خواهند بود.

کد خبر 709324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha