علی تقی زاده، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی با بیان اینکه اسلام نگاه ویژه ای به حوزه کتاب و کتابخوانی دارد، به خبرنگار شبستان گفت: بزرگترین و ماندگارترین معجزه پیامبر اسلام(ص) کتاب است که برای نسل بشر آرمان مشخص کرده و برنامه و ایده های انسان ساز دارد.
تقی زاده با بیان اینکه کتاب یک مقوله فرهنگی و ابزاری است که می تواند مایه انحطاط و یا سقوط یک جامعه شود، افزود: قبل از انقلاب کتاب حربه ای در دست دشمنان و زمینه ای برای رخنه در فکر و ذکر و اعتقاد مردم بود و امروز هم همین برنامه از آن سوی مرزها دنبال می شود.
وی اختصاص امکانات و فضای مناسب برای مطالعه، برگزاری کلاس های جنبی در کنار کتابخانه ها و تشویق و ترغیب مردم به خواندن کتاب را از مهمترین روش ها برای نهادینه کردن فرهنگ مطالعه در میان مردم دانست.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی، هدف از راه اندازی کتابخانه های باز در شهرستان بهمئی را پرکردن اوقات فراغت مخاطبین و ارباب رجوع در مکان های پرتردد اداری عنوان کرد و گفت: امیدوارم مردم عزیز ما قدر این حرکت فرهنگی را دانسته و از کتابخانه های باز استفاده لازم را ببرند.
تقی زاده با تشکر از ادارات و نهادهایی که اقدام به راه اندازی کتابخانه های باز کردند، بیان داشت: فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان، دادگستری، شهرداری، تربیت بدنی، آموزش و پرورش، خوابگاه شبانه روزی اثنی عشری، بخشداری ممبی، بخشداری سرآسیاب، سپاه ناحیه بهمئی و حوزه بسیج خواهران الزهراء، پایگاه مقاومت بسیج خواهران کوثر ممبی، پایگاه مقاومت بسیج خواهران حضرت مریم، پایگاه مقاومت بسیج خواهران فاطمیه سرآسیاب یوسفی، پایگاه مقاومت بسیج خواهران خدیجه کبری دهستان کت، پایگاه مقاومت بسیج خواهران حضرت زینب(س)، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت احوال و… اقدام به این حرکت شایسته فرهنگی کرده اند.
وی آمادگی خود را برای راه اندازی کتابخانه های بیشتر در مکان های عمومی اعلام و از متقاضیان خواست با مراجعه و تکمیل تفاهم نامه مربوط اقدام به راه اندازی کتابخانه باز در محیط کار خود کنند.
پایان پیام/
نظر شما