جامعه فرهنگی در تولید ادبیات دفاع مقدس بیشتر احساس مسؤولیت کند

یک شاعر گفت: بسیاری از بخش‌ها و اتفاقات دفاع مقدس در ادبیات تجلی پیدا نکرده است و جامعه فرهنگی و نهادها می‌بایست نسبت به این موضوع بیشتر احساس مسئولیت کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بابک نیک طلب گفت: برگزاری جشنواره‌ها و آزمون‌هایی از این دست، در مجموع باعث رشد و توجه جامعه ادبی ما موضوع دفاع مقدس می‌شود که تاکنون این توجه درخور توجه هم بوده است.


وی در پاسخ به این سوال که چه جشنواره‌ها چه اندازه به رشد ادبیات دفاع مقدس کمک کرده‌اند،‌ گفت: این موضوع را باید به صورت پژوهشی و آماری بررسی کرد و درصد مخاطبان آثار دفاع مقدس را در نظر گرفت.


این شاعر اظهار کرد: پژوهش در عرصه ادبیات دفاع مقدس کم صورت گرفته و آماری از انعکاس کتاب‌های منتشر شده در زمینه دفاع مقدس به خصوص در حوزه شعر کودک و نوجوان در دست نیست.


شاعر مجموعه «تا خیابان خوشبخت» عنوان داشت: از طرف دیگر استقبال سازمان‌ها و نهادهای انتشاراتی و تولید کننده آثار مکتوب در زمینه دفاع مقدس خیلی مشخص نیست.


نیک‌طلب گفت: به نظر می‌رسد تعداد ناشران حوزه دفاع مقدس محدود و منحصر به نهادهای خاص شده و در عین حال نویسندگان و شاعرانی هم که در این زمینه فعالیت می‌کنند، رشد نداشته است.


بنا بر گزارش  ستاد خبری پانزدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس، وی تأکید کرد: نفس برگزاری جشنواره کتاب دفاع مقدس بسیار خوب است، اما بعد از اختتامیه و اعلام برگزیدگان سازمان‌ها و جامعه ادبی ما چه کرده است؟ اگر در بخشی از جشنواره داوران به این نتیجه رسیدند که برگزیده ندارند، چه تلاشی صورت می‌گیرد که در آن بخش سال آینده حتما برگزیده وجود داشته باشد؟


این شاعر گفت: بسیاری از قسمت‌های ادبیات دفاع مقدس مغفول مانده است. البته تنها وظیفه بنیاد حفظ آثار نیست و جامعه ادبی نسبت به این موضوع باید بیشتر احساس مسئولیت کند.
 

پایان پیام/

کد خبر 71029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha